Primitivizam hrvatskog šerifa opet nagrađen!

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Vlatko Marković uspio se u samo dvadesetak dana dva puta ugurati u Guardianov izbor osoba tjedna.

8.1.2012.
21:24
VOYO logo

Vlatko Marković vjerojatno za ovaj izbor ne mari previše, kao što ne mari i za najveću aferu u povijesti HNS-a, no bilo bi nepošteno zanemariti njegovu već drugu titulu u samo dvadesetak dana.

"Predsjednik HNS-a istaknuo je kako je šokiran uhićenjima svojih ljudi koji su 'zaronili' u korupciju. Marković je naveo kako su uhićenja velika tragedija na hrvatski nogomet, ali kako smatra kako da je njegov Savez i dalje izuzetno dobro organiziran", opis je Markovićevog uspjeha zbog kojeg je prvi put našao svoje ime u Guardianu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada je, pak, svoje mjesto u njemu našao zahvaljujući komentaru izrečenom nakon uhićenja bivšeg sportskog direktora RNK Split Nenada Pralije kada je poručio da mu se "je** za Praliju i sviju po redu".

Ovom prilikom ćemo iskoristiti omiljenu poštapalicu njegovog bliskog suradnika, glavnog tajnika HNS-a Zorislava Srebrića i zaključiti: "Čestitamo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo