VIDEO: / Veliki preokret Reala, Madrid ima novog heroja

Nogometaši madridskog Reala otvorili su novu sezonu u Primeri večernjom utakmicom protiv Betisa, ali za pobjedu im je trebalo puno više truda od očekivanog.

18.8.2013.
11:45
VOYO logo

Velika su očekivanja navijača Real Madrida u novoj sezoni, nakon silnih pojačanja, kako u svojstvu igrača tako i u svojstvu trenera (Carlo Ancelotti). Trebala se stoga dogoditi lagana pobjeda Kraljevskog kluba, no nogometaši Betisa su "umrli muški" u glavnom gradu Španjolske.

Betis je, štoviše, poveo u 14. minuti prvog poluvremena preko Jorgea Moline, no vodstvo je trajalo svega 12 minuta. Naime, tada je nakon asistencije ovoljetnog pojačanja Isca, Karim Benzema mirno matirao danskog vratara Andersena s lijeve strane kaznenog prostora. Nešto kasnije je Betis ponovno mogao do vodstva, no pogodak je zaustavila greda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavak je ponudio nešto skromniji Betis i goropadniji Real, koji je imao nekoliko sitaucija za vodstvo, no rezultat se nije mijenjao sve do same završnice i 86. minute. Marcelo je tada s lijeve strane ubacio na otprilike deset metara, a glavom je loptu pod gredu zakucao asistent prvog pogotka Isco.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Modrić je odradio svih 90 minuta na travnjaku, a požutio je u 50. minuti susreta, a to je pak bila i jedina opomena na susretu za igrače domaćeg sastava.

Nastavio je tako trener Reala, Ancelotti, sjajan niz pobjeda u premijerama na klupi novog kluba. Talijan je slavio u svim prvim službenim utakmicama kao trener Reggiane, Parme, Juventusa, Milana, Chelseaja, PSG-a i sada Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Recimo i da Betis u cijeloj prošloj sezoni nije izgubio ni bod u posljednjih 10 minuta utakmice bilo iz situacije kada je vodio ili kada je bilo neriješeno. Real je ovim rezultatom toj seriji stao na kraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je utakmicu započeo u sastavu:

Diego Lopez; Carvalho, Ramos, Pepe, Marcelo; Modrić, Khedira; Özil, Isco, Cristiano Ronaldo; Benzema

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo