VIDEO: / Sammir igrao od prve minute, no 'izletio' prije kraja

U posljednjoj subotnjoj utakmici 29.

23.3.2014.
12:43
VOYO logo

Bio je to tek drugi nastup Sammira u dresu Getafea, nakon što je prvotno zaigrao 26 minuta u domaćem remiju protiv Espanyola. Sammir je na travnjaku proveo 59 minuta, te je ostavio sasvim solidan dojam.

No, Athletic je jednostavno bio predobar za slabašni Getafe, koji je samo bod udaljen od zone ispadanja, s time da bi se nakon kompletiranja 29. kola mogao i naći u toj neželjenoj zoni. Pogodak odluke na susretu u Baskiji postigao je Susaeta u 40. minuti prvog poluvremena nakon asistencije Andera Herrere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/TEhuJffxk7Y

Granada je upisala veliku pobjedu u borbi za ostankom u Primeri. U ogledu protiv izravnog konkurenta za ispadanje, Elchea, Granada je slavila s minimalnih 1-0, a pogodak vrijedan tri boda postigao je Yacine Brahimi u 18. minuti drugog poluvremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U derbiju sredine ljestvice Espanyol i Levante su podijelili bodove odigravši susret bez pogodaka.

Bodove su podijelili i nogometaši Valladolida te Rayo Vallecana, koji su postigli po jedan pogodak na susretu. Ze Castro je autogolom doveo domaćina u vodstvo u osmoj minuti prvog poluvremena , a do boda je gost došao pogotkom Buena u smiraju prvih 45 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo