PRIJE 13 GODINA HRVATSKI ULTRASI, POPUT PROROKA, PODIGLI VIZIONARSKU PORUKU: / A pljuvali su ih zbog toga - što sad mislite o ovom?

Hrvatski navijači 2008. podignuli pomalo vizionarsku poruku protiv modernog nogometa

20.4.2021.
10:06

Na Euru 2008. godine (Austrija i Švicarska) u Beču na Prateru, u onoj četvrtfinalnoj dramatičnoj utakmici Hrvatske i Turske koju vjerojatno nikad nećemo zaboraviti zbog šokantnog raspleta i razvoja događaja na terenu (ispali na penale, sekunde nas dijelile od polufinala kad smo dobili gol za 1:1), na tribinama je osvanula poruka koja, sad u ovoj situaciji oko Superlige koja je izazvala nezapamćene potrese u nogometu, kao da je bila vizionarska...

'Protiv modernog nogometa. Uvijek i zauvijek'

"Protiv modernog nogometa", stajalo je u poruci na kojoj je istaknut i simbol eura.

"Uvijek i zauvijek", stoji u opisu fotografije koja je jučer osvanula na navijačkom Facebook siteu Tifo Tribina. Inače, nije ovo prvi put da hrvatski navijači ističu takve poruke. Bad Blue Boysi, Funcuti, Ultrasi, Torcida, Armada, Kohorta, Demoni... sve hrvatske navijačke grupe stale su u gard modernom nogometu u kojem je bitna samo zarada, a koji je svoju pohlepnu čud i namjere pokazao sad s ovom Superligom. A bilo je onih koji su tu poruku hrvatskih ultrasa proglasili skandaloznom.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali