Priča za plakanje: Tragičara Vatrenih 'uništio' vlastiti suigrač!

'Upravo sam razgovarao s Ivanom Močinićem, liječnici su rekli da je skočni zglob u lošem stanju, oporavak će trajati dva do tri tjedna i nema smisla forsirati.

11.6.2014.
12:40
VOYO logo

Dan uoči velikog otvaranja Svjetskog prvenstva nove promjene u sastavu Nike Kovača. Mladi veznjak Rijeke Ivan Močinić vraća se u Hrvatsku, nakon što mu je na treningu uklizao Dejan Lovren, ozlijedio ga i uništio mu san o Svjetskom prvenstvu. Igra sudbine koju će Močinić pamtiti cijeli život. Naime, u samo desetak dana prošao je više nego u cijeloj karijeri. Nenadano je zbog ozljede Milana Badelja dobio priliku biti na SP-u, a onda je u dvije sekunde sve uništeno.

Slično se vjerojatno osjeća i Danijel Pranjić koji zbog ozljede zarađene na utakmici s Australijom neće moći igrati protiv Brazila. Sastav je u glavi Nike Kovača konačno posložen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve znam. Situacija s Pranjićem vam je poznata i na njegovoj poziciji igrat će Šime Vrsaljko. Sve ostalo ću najprije reći dečkima...", izjavio je Kovač za Sportske novosti i okrenuo se Brazilu.

"Slika će ostati uvijek ista, već dvije godine igraju isti stil nogometa, samo je pitanje hoće li u veznoj liniji igrati Oscar ili će Scolari posegnuti za Willianom. Sve to ne mijenja puno, sve su to ekstra igrači, Brazil sigurno neće biti hendikepiran ako neće igrati Oscar. Brazil je od zadnjih šesnaest utakmica dobio 15, tek jednu je izgubio. No, ma koliko su dobri prema naprijed, imaju i nedostataka u zadnjoj liniji. Iako ih je teško probiti, to se vidi po rubrici 'primljeni golovi'. Dečki su odgledali puno snimaka, moraju se držati onoga što smo rekli. Hoćemo li zabiti gol, to je pitanje", kaže izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najavljuje ravnopravnu borbu na terenu...

"Možda će to biti 4-2-3-1, možda 4-1-4-1, ali, nećemo „parkirati autobus“ pred Pletikosom, tražit ćemo svoju šansu. Znam da će nas Brazil stisnuti, ali i mi imamo velike igrače. Znamo da Brazil inzistira na posjedu lopte, ali, ako je ona kod nas, ne mogu oni zabiti...", rekao je Kovač i na kraju nije htio otkriti tko će pucati eventualni jedanaesterac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo svoje ljude, odredio sam dvojicu, ali nemojte me pitati tko su. Zapamtite, kod Nike Kovača je sve tajna!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo