Sramota! Hrvatska nevjerojatnim raspletom ostala bez EURA!

Na gotovo nevjerojatan način ispala je hrvatska nogometna U-19 reprezentacija već u prvom krugu kvalifikacija za Europsko prvenstvo u Mađarskoj 2014. godine.

22.10.2013.
19:46
VOYO logo

Uoči posljednjeg kola na kvalifikacijskom turniru koji se igrao u Češkoj, Hrvatska je imala četiri boda i gol razliku plus sedam. Cipar je imao gol-razliku minus tri i samo jedan bod.

Međutim, Mali Vatreni su uvjerljivim porazom 3:0 od Čeha Cipranima omogućili da pobjedom od 7:0 dođu do druge pozicije. A oni tu priliku nisu propustili, te su od 89. minute do šeste minute sudačke nadoknade zabili četiri gola i na kraju pobijedili s potrebnih 7:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je protiv Češke već nakon 22. minute bila na koljenima, gubili smo 3:0. U 1. minuti zabio nam je Sodoma. Za 2:0 zabio je Vichta u 16. minuti, a šest minuta kasnije konačnih 3:0 postavio je Mašek.

No, mladi Hrvati ponajprije mogu žaliti zbog načina na koji su ispustili pobjedu protiv Cipra u subotu. Tada su, naime, Tin Jedvaj i društvo vodili 2:1 sve do pete minute sudačke nadoknade, kad su Ciprani izjednačili. Da su naši pobijedili, već nakon dva kola bi osigurali prolaz dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Češka je s tri uvjerljive pobjede osvojila prvo mjesto, Cipar je drugi s četiri boda i gol-razlikom 10:6, dok je Hrvatska završila treća s gol-razlikom 9:5 i tako ostala bez drugog kruga kvalifikacija za EURO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo