PRESRETNI MANDŽUKIĆ: / "Napokon ću igrati s idolom iz djetinjstva"

Image
Foto: AFP

Talijanski prvak i europski doprvak Juvantus u četvrtak je i službeno predstavio jedno od pojačanja za novu sezonu - hrvatskog nogometnog reprezentativca Marija Mandžukića.

16.7.2015.
18:02
AFP
VOYO logo

Naš se napadač nakon samo jedne sezone u dresu madridskog Atletica preselio na Apenine i skrasio u trenutno najjačem talijanskom klubu s kojim je potpisao četverogodišnji ugovor.

"Ovo je velika momčad, Juventus mi se sviđa već godinama. Odluka nije bila posebno teška. Ovdje su izvanredni igrači, sjajna momčad, najbolja u Italiji i to su bili razlozi za moj izbor", kazao je Mandžukić u uvodnim minutama konferencije za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Više ne moram igrati protiv Juventusa!"

Otkrio je potom da je napokon dobio priliku igrati u istoj momčadi s idolom iz djetinjstva.

"Nekoliko sam puta razgovarao s Gigijem Buffonom, rekao sam mu da mi je idol još otkad sam bio dječak."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U pomalo šaljivom tonu hrvatski je nogometaš dodao i da je sretan što sada više neće morati igrati protiv Juventusa. Sudario se sa Starom damom prošle sezone kao član Atletica, kao i 2013. dok je nosio dres Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek je teško igrati protiv Juventusa, posebno protiv njegove obrane. To su bile neke od najtežih utakmica u mojoj karijeri. Dijelom sam zato i donio odluku da dođem, više ne moram igrati protiv Juventusa! Presretan sam što ću igrati za ovaj klub."

Tevez ne stvara pritisak

Iako je doveden kao zamjena za Carlosa Teveza, Mandžukić ne osjeća pritisak što će morati nadomjestiti sjajnog Argentinca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema posebnog pritiska, u velikim klubovima je uvijek tako. Svi znamo da je Tevez sjajan igrač koji je imao briljantnu karijeru. No, svatko gradi vlastitu karijeru, vidjet ćemo što će biti s mojom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžukić je na kraju učio talijanske novinare kako da ispravno izgovaraju njegovo prezime.

"Nije jako teško. Barem se nadam", zaključio je popularni Mandžo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo