PREOKRET U POSLJEDNJI TRENUTAK: / Legendarni Xavi ipak neće preuzeti Barcelonu, bar ne još

Image
Foto: Profimedia, Fayez Nureldine / AFP

Xavi je klupska legenda koja je provela čak 24 igračke godine na Camp Nouu, a prije pet godina preselio je u Katar, odnosno Al Sadd

12.1.2020.
19:35
Profimedia, Fayez Nureldine / AFP
VOYO logo

Gotovo je sigurno još ovog jutra bilo da će Barcelona smjeniti trenera Ernesta Valverdea. Pisali su o tome najveći španjolski mediji i većina njih je tu temu razvukla preko naslovnice. Katalonski mediji slavodobitno su objavili kako se već zna i nasljednik te da će to biti klupska legenda Xavi Hernandez.

No ta je priča sad već dobila svoj preokret. u ovom je slučaju večer bila pametnija od jutra jer Mundo Deportivo, koji je objavio senzacionalnu vijest da Xavi postaje novi trener Barcelone sad javlja da od toga ipak neće biti ništa. Xavi je trenutno trener katarskog Al-Sadda i trebao bi tamo ipak ostati barem do ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
VALVERDE NA STO MUKA: /

Barcelona ostala bez Suareza do kraja sezone

Image
VALVERDE NA STO MUKA: /

Barcelona ostala bez Suareza do kraja sezone

Xavi je prije dva dana odradio sastanak s glavnim operativcem Barcelone i bivšim mu suigračem Ericom Abidalom, a dogodilo se to nakon utakmice polufinala katarskog kupa između Al Sadda čiji je trener Xavi i Al Rayyana. Navodno su prema napisima katalonskih medija dogovorili skoro sve uvjete i Xavi je trebao biti novi trener Barcelone.

Klupska legenda

Xavi je klupska legenda koja je provela čak 24 igračke godine na Camp Nouu, a prije pet godina preselio je u Katar, odnosno Al Sadd. U Al Saddu je prije osam mjeseci prihvatio trenerski posao i odveo ih je do polufinala azijske Lige prvaka gdje je poražen od Al Hilala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S Barcelonom je pak osvojio sve, La Ligu, Ligu prvaka, Kup, ali pitanje je, je li spreman isto napraviti i kao trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo