PREOKRET U OLMOVU TRANSFERU: / Barcelona negira slanje ponude Dinamu. Što će sada biti s mladim Španjolcem?

Image
Foto: Profimedia

Mundo se poziva na izvore bliske igraču, a u članku navode kako službene ponude nema

1.1.2020.
22:00
Profimedia
VOYO logo

Ugledni španjolski list blizak Barceloni, Mundo Deportivo, objavio je kako katalonski gigant s Camp Noua nije poslao službenu ponudu Dinamu za Danija Olma. Premda je Olmov agent Andy Bara za naš portal potvrdio kako je ponuda Barcelone stigla u Dinamo, španjolski medij tvrdi kako ponude nema.

“Mogu potvrditi da su moji partneri donijeli službenu ponudu iz Barcelone. Dinamo ju je dobio i dalje je sve na klubu”, izjavio je Bara za Net.hr na Staru godinu, ali čini se da Španjolci barataju drugačijim informacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL
Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

18.09.2019., stadion Maksimir, Zagreb - UEFA Lige prvaka, skupina C, 1. kolo, GNK Dinamo - Atalanta B.C. Mislav Orsic, Dani Olmo Photo: Igor Soban/PIXSELL

Nema ponude

Mundo se poziva na izvore bliske igraču, a u članku navode kako službene ponude nema, no da to ujedno ne znači da Barcelona nije zainteresirana za Olmove usluge.

"Barcelona intenzivno, na tjednoj bazi prati Olma u utakmicama domaćeg prvenstva, a nisu propuštali ni europske utakmice Dinama u Ligi prvaka. Španjolski reprezentativac nedavno je kazao kako je prerastao hrvatski klub. Kontakti s Barcelonom postoje, a Olmo nikada nije zatvorio vrata svog povratka u Kataloniju", piše Mundo Deportivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što će sada biti s Olmom? Kako stvari stoje on će na pripreme s Dinamom, a transfera ako bude rješavat će se po putu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo