PREOKRET U INTERU: / Otpisana zvijezda ostaje u klubu, Conte priznaje da je to odlučio zbog Vatrenog; 'Nemamo takvog igrača'

Image
Foto: Profimedia

Eriksen je u igru ušao u 88. minuti umjesto hrvatskog reprezentativca i u sudačkoj nadoknadi donio pobjedu Interu

27.1.2021.
11:33
Profimedia
VOYO logo

Talijanski velikan Inter u srijedu je s 2:1 svladao gradskog rivala Milan i plasirao se u polufinale talijanskog Kupa.

Image
DIVLJAČKI SUKOB I VELIKA DRAMA OBILJEŽILI DERBI INTERA I MILANA: /

Zlatan dobio crveni i sukobio se s Lukakuom, gol odluke pao u 98. minuti

Image
DIVLJAČKI SUKOB I VELIKA DRAMA OBILJEŽILI DERBI INTERA I MILANA: /

Zlatan dobio crveni i sukobio se s Lukakuom, gol odluke pao u 98. minuti

Milan je poveo preciznim udarcem Ibrahimovića (31), no u nastavku je švedski veteran isključen zbog drugog žutog kartona u 58. minuti, a pritisak Intera u nastavku utakmice donio je preokret. Lukaku (71-11m) je izjednačio iz kaznenog udarca nakon prekršaja Rafaela Leaoa na Barelli, da bi Eriksen (90+7) sjajno izvedenim slobodnim udarcem duboko u sudačkoj nadoknadi "razoružao" sjajnog Tatarusanua na vratima Milana i osigurao prolazak Intera među posljednje četiri momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pronalazak alternative

Prethodnih mjeseci oko Eriksena je kružilo mnogo glasina i pretpostavljalo se da će sigurno napustiti klub u zimskom prijelaznom roku, no trener Nerazzurra Antonio Conte nakon utakmice je otkrio da Danski playmaker neće otići iz njegove ekipe, već će biti alternativa za hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića koji u Interu igra na sličnoj poziciji.

"Već mjesec dana govorim isto: 'Ovo je ekipa Intera. Nitko neće doći, nitko neće otići. Stalno to ponavljam i čini mi se da mi nitko ne vjeruje. Radimo s Eriksenom na taktičkoj razini kako bismo pronašli alternativu za Brozovića, jer nemamo nekoga takvog u sastavu", rekao je Conte nakon pobjede u Kupu pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, Fabrizio Carabelli / LM,Image

Christian Eriksen

"On je vrlo inteligentan momak, ima kvalitetu, dio je projekta i sretan sam što je postigao taj gol. Jako je sramežljiv, pa se nadam da ga ovaj cilj može uzdrmati i natjerati da izađe iz svog oklopa. Svi ga volimo, dobar je momak, možda i predobar. Mora biti odlučniji", poručio je.

Brozović je u susretu protiv Milana igrao za Inter do 88. mintue kada ga je zamijenio upravo Eriksen, Ivan Perišić je bio na terenu za pobjednički sastav do 67. minute, dok je Ante Rebić igrao za Milan od 60. minute. Mario Mandžukić nije konkurirao za nastup u momčadi Milana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo