PREKO NOĆI POSTAO IZDAJNIK: / Gavranović o propalom transferu: 'Nemojte me ocijenjivati po medijskom pisanju'

Image

Mario Gavranović oglasio se na Instagramu povodom propalog transfera u Dinamo.

2.9.2017.
15:42
VOYO logo

Proteklih se dana puno priča o propalom transferu Rijekina nogometaša Marija Gavranovića u Dinamo, a oglasio se i sam nogometaš, na društvenoj mreži Instagram.

POTPUNI PREOKRET: Mario Gavranović ostaje u Rijeci, a na Rujevicu stiže veznjak Dinama

Nakon što je u javnost izašla informacija da je u posljednjim satima prijelaznog roka Mario Gavranović došao na Maksimir kako bi potpisao ugovor s Dinamom, potencijalni transfer najboljeg igrača Rijeke stopiran je, a PR služba kluba s Rujevice u svojem je priopćenju pokušala opravdati riječima da prodaja bivšeg švicarskog napadača ni u jednom trenutku nije bila tema razgovora čelnih ljudi Dinama i Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No u službeno priopćenje s Rujevice malo tko je povjerovao. Ali je zato trenafer odjeknuo Hrvatskom. Navijači su žestoko udarili svojim komentarima po društvenim mrežama (i na Facebook stranici HNK Rijeke), Gavranović je preko noći postao izdajica za navijače hrvatskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na tuđa mišljenja i na sve napisane tekstove i komentare ne mogu utjecati i ne želim se time zamarati. Navijačima Rijeke jer su oni najbitniji u ovoj priči zelim reći sljedeće. Nemojte me ocijenjivati po tekstovima u novinama ili portalima, cijenite me po svemu što sam do sada napravio u dresu Rijeke, cijenite me po golovima, po asistencijama, po dobivenim duelima i prolivenom znoju u dresu sa Rijekinim grbom i što je najbitnije cijenite me po trofejima koje sam zajedno sa mojim suigračima i stručnim stožerom osvojio, ostvarivši u dresu Rijeke ono što nitko nikada prije nas nije osvajanjem toliko sanjanog prvenstva i kasnije duple krune.

Ne znam gdje ću igrati nakon Rijeke a sigurno ću još igrati za druge klubove kao i 99% profesionalnih nogometaša jer takav je naš poziv ali znam jedno, da ću, pljeskali mi ili mi zviždali do zadnje minute u Rijekinom dresu davati sve od sebe kao što sam to radio i do sada i da mi je period karijere u Rijeci sigurno najljepši u dosadašnjoj karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ja sam igrač Rijeke i ponosan sam na sve što smo ostvarili prošle sezone i početkom ove i radujem se lijepim europskim utakmicama i nastavku prvenstva", stoji u Gavranovićevom postu.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo