PREGOVORI S BJELICOM PROPADAJU, TURCI IDU PO DALIĆA? / Bivši trener Dinama dobio ultimatum. Nova meta im je izbornik Vatrenih

Image
Foto: Sanjin Strukic/Igor Soban/PIXSELL

Jedno od rješenja navodno je opcija da se Bjelici ponudi dvogodišnji ugovor prema kojem bi zarađivao dva milijuna eura godišnje

9.5.2020.
11:03
Sanjin Strukic/Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Čini se kako je ipak došlo do ovećeg zastoja u pregovorima između bivšeg trenera Dinama, Nenada Bjelice i turskog velikana Fenerbahčea. Turski Fotomac sada donosi nove informacije o tome gdje je zapravo zapelo i zašto Bjelica ne želi doći.

Fener je Bjelici ponudio neobičan ugovor na devet utakmica i on bi u pet od tih devet mečeva trebao slaviti da bi dobio jednogodišnji ugovor. Nakon toga bi se mogla aktivirati klauzula za još dodatne tri godine suradnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bjelica je taj prijedlog odbio jer navodno smatra kako je ovako kratak ugovor, s klauzulama o produljenju, u potpunosti suprotan njegovim interesima. On želi normalan četverogodišnji ugovor, a Fener mu to ne želi dati, piše Fotomac.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Dinamo Zagreb manager Nenad Bjelica Manchester City v Dinamo Zagreb, UEFA Champions League, Group C, Football, Etihad Stadium, UK - 01 Oct 2019, Image: 474631147, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial Use Only, Model Release: no, Credit line: Matt West/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Žele i Dalića

Ipak, koncem godine u Feneru se spremaju predsjednički izbori, a kako se ne zna hoće li Ali Koc i dalje biti predsjednik, klub se ne želi dugoročno vezati niti za jednog trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedno od rješenja navodno je opcija da se Bjelici ponudi dvogodišnji ugovor prema kojem bi zarađivao dva milijuna eura godišnje, a ako to odbije, turska Gazzetta tvrdi da će se Fener tada okrenuti dovođenju Zlatka Dalića, izbornika hrvatske nogometne reprezentacije.

Dakle, to je svojevrsni ultimatum Bjelici, ili će on pristati na neki od ponuđenih ugovora ili će se ovi okrenuti Daliću i nekim drugim opcijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo