Mandžo oduševljen novim dresom Vatrenih: 'Igrat ću jako dobro u njemu'

U nogometnom centru Zagrebello održana je konferencija za medije na kojoj su predstavljeni najnoviji dresovi hrvatske nogometne reprezentacije.

2.3.2014.
18:04
VOYO logo

U ulogama 'manekena' su bili Mario Mandžukić i Mateo Kovačić koji su pozirali u legendarnim hrvatskim 'kockicama'.

Dres s unutarnje strane ovratnika ima poruku 'Budi ponosan' koja simbolizira ponos s kojim svi reprezentativci istrčavaju na teren i bore se za uspjeh svoje zemlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo mala, ali ponosna zemlja. Natpis na dresu nas svaki put iznova podsjeća da nas cijela Hrvatska gleda i podupire svim srcem. To nas dodatno inspirira da naporno radimo", rekao je Mandžukić i dodao:

"Sjećam se kako sam još kao dječak zamišljao da igram za svoju zemlju na Svjetskom prvenstvu. Brojni naši igrači koji su igrali na svjetskim prvenstvima su mi uzor, i htio sam biti u njihovoj poziciji. Sviđa mi se boja i dizajn dresa, ali i to kako pristaje i kako se osjećam u njemu. Igrat ću jako dobro u ovom dresu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadamo se da će novi dresovi za Vatrene biti sretni te da će u SP-u u Brazilu u njima razveseliti i zadovoljiti i sebe i navijače.

U fotogaleriji provjerite kako izgledaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dizajn novog dresa slavi povijest i emocije hrvatske nacije, a inovacije igračima pomažu u postizanju vrhunskih rezultata. U dresu izrađenom od recikliranih plastičnih boca zvijezdama hrvatske nogometne reprezentacije osigurani su prozračnost, hlađenje, ali i udobnost.

Novi dres hrvatske nogometne reprezentacije spaja najnovije tehnološke inovacije s inspirativnim i originalnim detaljima kojima se odaje počast trenutku rađanja Hrvatske kao nove nogometne nacije 1990. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi dizajn inspiriran je dresom u kojemu je Hrvatska prvi put nastupala kao neovisna država, na susretu sa SAD-om u Zagrebu u listopadu 1990. godine. Novi dres, koji će reprezentativci nositi upravo povodom 25. obljetnice susreta, vješto spaja staro i novo, kombinirajući karakteristične crvene rukave s modernim dizajnom.

Na prednjoj strani, kako domaćeg, tako i svjetlo plavog gostujućeg dresa dominiraju legendarne crveno-bijele "kockice" s kojima je reprezentacija prvi put nastupila upravo 1990. Dok crvena simbolizira snagu i hrabrost hrvatskog naroda bijela odražava slobodu i poštenje", stoji na HNS-ovoj stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo