PREDSTAVIO SE NOVI TRENER REALA: / 'Zatekao sam skupinu tužnih igrača, želim da izađemo na teren i odigramo s mu*ima'

Image
Foto: Screenshot

'Trenutak je delikatan i idealan za pokazivanje karaktera'

30.10.2018.
15:36
Screenshot
VOYO logo

Privremeni trener Real Madrida Santiago Solari odbacio je usporedbe s Zinedineom Zidaneom koji je na klupu slavnog kluba stigao na jednak način, potom i ostvario nestvarne rezultate (osvojene tri vezane Lige prvaka, španjolsko prvenstvo...). Poručio je to svima Solari, donedavni trener Real Madrid Castille u najavi utakmice šesnaestine finala Kupa kralja u kojem će njegova momčad u srijedu odmjeriti snage sa trećeligaškom Melillom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez usporedbe

"Zidane je jedan od najvećih ikada, tu ćemo stati. S njime nema usporedbe", poručio je Solari predstavljajući se medijima.

Nastavio je:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Raditi u Real Madridu je velika prilika. Kao i mnogi, davao sam sve do posljednje kaplje znoja nastupajući u ovom dresu."

Tužni prvaci

Potom se okrenuo aktualnoj situaciji koja baš i nije idealna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je skupina prvaka, a zatekao sam ih tužne. Situacija nije laka, ali moramo je okrenuti. Trenutak je delikatan i idealan za pokazivanje karaktera. Sve se može brzo okrenuti, a važan će biti svakodnevni rad i ono što ulažemo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Plan je da u utakmici protiv Melille izađemo na teren i odigramo s mu*ima i ponosom. Moj je zadatak jednostavan, nizati pobjede", kazao je Solari.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo