teške riječi / Predsjednik UEFA-e komentirao ispad francuskog DJ-a: 'On je bedak koji se ne zna ponašati'

Image
Foto: AP Images

U svom govoru Čeferin se, između ostalog, na temu nacionalizma dotaknuo Marka Perkovića Thompsona

7.12.2018.
9:06
AP Images
VOYO logo

Predsjednik UEFA-e, Slovenac Aleksander Čeferin u petak je bio gost Fakulteta za društvene znanosti u Ljubljani

Čeferin se ondje dotaknuo brojnih tema, između ostalih i slovenske reprezentacije na čije je čelo nedavno ponovno zasjeo bivši trener Rijeke Matjaž Kek. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo dovoljno dobru ekipu, ali nedostaje nam malo lojalnosti. Potreban je ponos da igraš za svoju reprezentaciju. Jesu li Luka Modrić i Mario Mandžukić trebali igrati za Hrvatsku? To im nije bilo potrebno, ali su ponosni da igraju za reprezentaciju", rekao je Čeferin. 

Prošlog tjedna potvrđeno je i kako se u Ligu prvaka već ove sezone od nokaut faze uvodi VAR, a Čeferin je komentirao i kad ga se može očekivati u Sloveniji

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"VAR nije tako skup kako se čini. Potrebna je samo dobra tv-produkcija i posebna soba. U Njemačkoj se sve upravlja iz centra u Kölnu, u Italiji iz kombija. U Sloveniji bi mogli sljedećih godina očekivati VAR".

Nakon toga je komentirao i neprimjeren ispad francuskog DJ-a Martina Solveiga, koji je tijekom svečanosti dodjele Zlatne lopte upitao najbolju nogometašicu svijeta zna li tverkati. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Taj čovjek je je bedak koji se ne zna ponašati i neće više voditi takve događaje", rekao je Čeferin. 

Na temu nacionalizma dotaknuo se Marka Perkovića Thompsona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatski patriotizam ih je odveo do uspjeha, ali ne treba brkati domoljublje s nacionalizmom, to je velika pogreška", zaključio je Čeferin.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo