PREDSJEDNIK PARTIZANA OTVORENO: / 'Naravno da se u Srbiji namješta, znate kako će završiti 50 posto utakmica'

Image
Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

Prvi čovjek drugoplasirane momčadi u srbijanskoj ligi smatra kako će teško do naslova

9.2.2018.
12:03
Srdjan Ilic/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik FK Partizana Milorad Vučelić tvrdi da se u Srbiji namještaju nogometne utakmice. Otvoreno je to priznao u razgovoru s beogradskim novinarima.

"Ima, naravno da ima. To ne moram znati, međutim, vi kao novinari biste trebali. Znam, pitat će vas da dokažete tvrdnje, ali novinar nije tu da dokazuje nego da konstatira kako se netko povlači, s kakvim momčadima igra i ostalo. Znate i sami kako će završiti 50 posto utakmica, posebno u drugom dijelu sezone", rekao je Vučelić za srbijanske medije pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uefa je prošle godine poslala pismo u kojem je označila osam klubova Superlige sumnjivim za namještanje. Nikad nije odustala od tih upozorenja. Ako europska kuća nogometa tako vidi, zašto ne bih i ja? Ako bi postajala neka nezavisna istraga, kao što je bilo u Italiji, pod uvjetom da se moj iskaz ne pojavi u novinama, bio bih spreman pomoći skromnim znanjem. Ne posjedujem dokaze, ponudio bih indicije, ukazao na sumnjive mreže", zaključuje i dodaje kako su veliki problem suci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedinog našeg suca s međunarodnim rejtingom optužuju, kažu da je lopuža. Ovi ostali? Većina ne zna suditi. Legitimno je zapitati: ne zna ili ima neki drugi motiv? Postoje dva rješenja: ili da nauče ili da se sklone", dodao je predsjednik Partizana.

Partizan za Super Ligi zaostaje devet bodova za Crvenog zvezdom uoči nastavka sezone, te Vučelić smatra da će teško do naslova. "Oni imaju bolju momčad nego prošle godine, a i nismo prosuli mnogo bodova", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo