Nabio cijenu da 'boli glava', a sad je šokiran jer bogataši žele platiti

Napolijev predsjednik Aurelio De Laurentiis je šokiran jer je PSG spreman platiti 63 milijuna eura i tako aktivirati odštetnu klauzulu u ugovoru Edinsona Cavanija.

16.7.2013.
10:03
VOYO logo

Urugvajski nogometni reprezentativac trebao bi tijekom utorka i službeno postati novi igrač PSG-a nakon što je u posljednje tri sezone redovito za Napoli zabijao preko 20 golova u Seriji A.

"Njegova cijena je apsurdna. Bez odštetne klauzule u Cavanijevom ugovoru ne bih razmišljao o njegovoj prodaji. To je stvar principa. Ne možete kupiti sve, jer jednostavno to nije dobro ni na etičkoj razini. Problem s tim klubovima je što su u vlasništvu tvrtki čiji su predsjednici spremni platiti apsurdne iznose", rekao je De Laurentiis pa dodao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za Cavanija sam svake godine morao povećavati cijenu. Na kraju je toliko porasla i postala je veća od onoga što je Bayern zaradio za osvajanje Lige prvaka. Onda mi je počeo govoriti da želi otići. Pa sam mu rekao da moramo uvrstiti odštetnu klauzulu. Siguran sam da Real Madrid, Manchester City i Chelsea nikad ne bi potrošili 63 milijuna eura."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo