NJEGOVA PODRŠKA JE VAŽNA / Predsjednik HSV-a oglasio se oko slučaja hrvatskog braniča i snažno poručio: 'Presuda mora biti pravedna'

Image

Ugovor s HSV-om mu traje do 2025. Bude li proglašen krivim, mogao bi zaigrati tek 2027. godine. Na tržište bi se vratio bez kluba, nakon preduge pauze i osramoćen. Druga opcija je da bude oslobođen.

27.3.2023.
10:52
VOYO logo

Drama Marija Vuškovića i dalje traje. Bivši igrač Hajduka koji je optužen za uzimanje dopinga nalazi se pod teškim optužbama i prijeti mu čak i završetak profesionalne karijere. Iako se pojavljuju neke nade da bi mogao biti oslobođen optužbi, teško je donositi zaključke i potrebno je pričekati rasplet situacije.

Vušković od svojeg kluba uživa podršku, a sada se oglasio i predsjednik HSV-a Marcell Jansen. Govorio je o hrvatskom nogometašu Mariju Vuškoviću (21), koji čeka presudu zbog optužbe za doping.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želimo najbolji mogući ishod za Marija i HSV. Važno je da proces bude jasan i transparentan. Nadamo se da će presuda biti pravedna", izjavio je Jansen za Bild.

Vušković je bio na trećem saslušanju pred sudom u Frankfurtu. Konačna presuda, koja mu treba odrediti karijeru i nastavak života, očekivala se u petak, 17. ožujka, no sudac Stephan Oberholtz odgodio je presudu. Dostavit će je pisanim putem u roku od dva tjedna. Rok istječe u petak, 31. ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo