VAŽAN SUSRET / Predsjednik Hajduka i šef HNS-a održali sastanak u Zagrebu. Evo što to znači za Hajduk

Image
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr

vojica predsjednika složila su se kako će se sva komunikacija između Saveza i Hajduka odvijati isključivo na relaciji između dva predsjednika

6.12.2021.
14:11
Robert Matić / Hajduk.hr
VOYO logo

Godinu dana nakon sastanka rukovodstva Hajduka i HNS-a, u Zagrebu je održan novi sastanak na kojem je predsjednika Hajduka Lukšu Jakobušića po prvi puta ugostio Marijan Kustić, koji je u srpnju preuzeo ulogu predsjednika HNS-a. Dvojica predsjednika razgovarali su o aktualnim i stalnim temama koje se tiču odnosa Saveza i Hajduka, piše na službenoj stranici Hajduka.

Istaknuli su kako Hajduk na temelju svog statusa unutar hrvatskog nogometa treba biti uključen u rad komisija i tijela HNS-a te da će Hajduk te pozicije tražiti sukladno važećim procedurama odnosno kroz svoj županijski nogometni savez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvojica predsjednika složila su se kako će se sva komunikacija između Saveza i Hajduka odvijati isključivo na relaciji između dva predsjednika, a prigodu su iskoristili kako bi izrazili čestitke na nedavnim rezultatima hrvatskih reprezentacija odnosno Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo