Play ponuda

VAŽAN SUSRET / Predsjednik Hajduka i šef HNS-a održali sastanak u Zagrebu. Evo što to znači za Hajduk

Image
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr

vojica predsjednika složila su se kako će se sva komunikacija između Saveza i Hajduka odvijati isključivo na relaciji između dva predsjednika

6.12.2021.
14:11
Robert Matić / Hajduk.hr
Play ponuda

Godinu dana nakon sastanka rukovodstva Hajduka i HNS-a, u Zagrebu je održan novi sastanak na kojem je predsjednika Hajduka Lukšu Jakobušića po prvi puta ugostio Marijan Kustić, koji je u srpnju preuzeo ulogu predsjednika HNS-a. Dvojica predsjednika razgovarali su o aktualnim i stalnim temama koje se tiču odnosa Saveza i Hajduka, piše na službenoj stranici Hajduka.

Istaknuli su kako Hajduk na temelju svog statusa unutar hrvatskog nogometa treba biti uključen u rad komisija i tijela HNS-a te da će Hajduk te pozicije tražiti sukladno važećim procedurama odnosno kroz svoj županijski nogometni savez.

Dvojica predsjednika složila su se kako će se sva komunikacija između Saveza i Hajduka odvijati isključivo na relaciji između dva predsjednika, a prigodu su iskoristili kako bi izrazili čestitke na nedavnim rezultatima hrvatskih reprezentacija odnosno Hajduka.

Play ponuda
Play ponuda