U POTPUNOSTI JE RAZOTKRIO MAMIĆA: / Ovo se upravo dijeli internetom; 'Kako ti je rekao jedan moj prijatelj, je*i ga glava sje*ao si se'

Image

'Zdravko Mamić, ti nisi GNK Dinamo Zagreb dao lipe, a uzeo si mu milijune. Pokrao si novce iz Dinama i onda ih posuđivao uz kamatu'

13.4.2021.
18:36
VOYO logo

Predsjednik udruge članova GNK Dinamo pod nazivom "Dinamo to smo mi" Juraj Čošić (33), udruge navijača Plavih koji se, poput mnogih, ne slažu s načinom na koji se vodi klub, tko vodi klub odnosno predsjednik onih koji se bore protiv kriminala u Dinamu i koji se zalažu da se ukradeni novac izvučen iz kluba vrati tamo gdje pripada, u klupske blagajne, današnjom je objavom na društvenim mrežama ponovno "prokazao" namjere Zdravka Mamića, odnosno prokomentirao Mamićevu novu objavu dokumenata.

Image
MAMIĆ POČEO UDARATI NA SVE STRANE: /

Prozvao dvije Dinamove istinske legende i onda zagrmio - 'Evo ovo je vaš klub prije mene...'

Image
MAMIĆ POČEO UDARATI NA SVE STRANE: /

Prozvao dvije Dinamove istinske legende i onda zagrmio - 'Evo ovo je vaš klub prije mene...'

Juraj Čošić: 'Bijeg Mamića u BiH financirao se novcem kluba'

Čošić smatra kako se bijeg u Bosnu i Hercegovinu pravomoćno osuđenog kriminalca i bjegunca od hrvatskog pravosuđa Zdravka Mamića, koji se sad pravi nekom moralnom vertikalom po pitanju pravosuđa u našoj državi, financirao novcem upravo iz Dinama te kako se klub treba prilagoditi Zakonu o udrugama i da članovi postanu članovi skupštine zdravog kluba koji bi onda birao predsjednika, koji bi slagao svoju upravu, koji bi nadzirao sve ove stvari, "a ne da ilegalno voze klupski auto a skupštinari “žmire” na sve stvari koje se u klubu događaju", kako je to i sam Čošić kazao nedavno u Otvorenom na HTV-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Udruga Dinamo to smo mi zalaže se za model “jedan član – jedan glas” i želi da svi članovi kluba imaju pravo glasa u klubu i pravo na izbor ljudi koji bi vodili Dinamo. Čošić je nešto ranije rekao da će njegova udruga podnijeti tužbu protiv svih članova skupštine kluba koji su izglasali da Dinamo nije oštećen od strane braće Mamić.

U utorak poslijepodne Juraj Čošić na svom je Facebook profilu objavio post koji prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Zdravko Mamić, ti nisi GNK Dinamo Zagreb dao lipe, a uzeo si mu milijune. Pokrao si novce'

"Vidim da je Zdravko Mamić objavio dokumente koji potvrđuju ono što godinama tvrdimo pa mu moram zahvaliti na tome...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zdravko Mamić, ti nisi GNK Dinamo Zagreb dao lipe, a uzeo si mu milijune. Pokrao si novce iz Dinama i onda ih posuđivao uz kamatu. Jako pošteno i dobronamjerno, čestitam ti!

Ove dokumente koje si objavio sastavljali su tvoji “A je to” kriminalci koji su na antidatirane ugovore iz 1997. godine stavili IBAN uveden 2012. što dokazuje kakve ste budale. Iste te 2012. godine uvedena je i fiskalizacija pa više nisi mogao gotovinu od ulaznica "posuđivati" Dinamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Morao si naći novi način izvlačenja Dinamovog novca'

Priložio si 16 ugovora o pozajmicama ukupne vrijednosti 22.208.600 kuna koji su neki potpisani bez pečata, niti jedan nije na službenom memorandumu kluba, a na jednom je uz tvoj potpis pečat kluba što dokazuje da su tvoji “A je to” majstori pljačke radili prekovremeno

Zaboravio si napomenuti da si na posuđivanju Dinamovog novca Dinamu ti dodatno na kamatama zaradio 1.088.564 kune!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada te onaj zločesti Linić zeznuo s fiskalizacijom ulaznica morao si naći novi način izvlačenja Dinamovog novca i kamatarenja kluba pa si dogovorio kredit od 25 milijuna Eura s Gettysburg Limited off shore kompanijom s Malte koja je tek nešto prije osnovana, a vodio ju je čelni čovjek #Mamić sport agencije i bliski suradnji tvog sina Marija, veliki gospodina Alexandar Zotov.

Novac je Dinamo dobivao preko Švicarske banke u Luganu (što će te skupo koštati u drugoj i trećoj optužnici koju tako jako želiš izbjeći) sve dok međunarodni istražni organi nisu rekli DOSTA! Uspjeli ste posuditi Dinamu tek 11.6 milijuna Eura NJEGOVOG novca pokradenog u brojnim transferima, a spomenuti kredit do dana današnjeg #Dinamo nije vratio u cijelosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

07.08.2019., Grude, Bosna i Hercegovina - Sprovod Blagice Bandic, majke gradonacelnika Grada Zagreba, Milana Bandica, na mjesnom groblju u Grudama. Zdravko Mamic Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

'Još jednom veliko hvala za #FBI, švicarske i austrijske istražitelje'

Kredit se vraća prodajom igrača iz Dinama, točnije 50% svakog izlaznog transfera ide na Maltu, a kasnije na ostale račune povezane s “A je to” majstorima Zdravka Mamića.

Još jednom veliko hvala za #FBI, švicarske i austrijske istražitelje koji su sve ovo otkrili i dokazali... da se to nije dogodilo tebe tvoji politički zaštitnici i njihovi istražitelji, suci, policajci bla bla nikada ne bi procesuirali, a mi ne bi imali lijepe uspomene iz Rusije 2018. godine ili zadnje tri Dinamove sezone...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako ti je rekao jedan moj prijatelj: "Je*i ga glava sje*ao si se!", stoji u objavi Juraja Čošića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo