PRAVA BUDALA: / Ostaje bez posla zbog prsta u stražnjici i hvatanja za genitalije

Image
Foto: AFP

Stoper čileanske reprezentacije postao je nepoželjan u svome klubu Mainzu nakon sramotnog igrokaza koji je izveo tijekom četvrtfinalne utakmice Copa Americe protiv Urugvaja.

26.6.2015.
18:59
AFP
VOYO logo

Podsjetimo, Čile je slavio s 1:0, a Urugvajci su kraj dvoboja dočekali s dva igrača manje. Prvi je isključen Edinson Cavani i to prvenstveno zahvaljujući Jarinom bezobrazluku i glumatanju. Čileanac je najprije gurnuo prst u stražnjicu Cavaniju na što ga je ovaj lagano ošamario. Jara se, međutim, teatralno stropoštao na travu držeći se za glavu, što je bilo dovoljno da zavara suca koji je napadaču PSG-a pokazao drugi žuti karton i tako olakšao posao domaćinu natjecanja.

Istraga u tijeku

Protiv Jare je na temelju snimke istragu pokrenula Južnoamerička nogometna federacija (CONMEBOL), a zbog svoga bi ponašanja mogao biti izgnan i iz Mainza u koji je došao prošlo ljeto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nećemo to tolerirati. Međutim, još više od podbadanja me muči ono što se dogodilo poslije. Ništa ne mrzim više od teatralnosti. Jara zna da može otići ako dođe ponuda za njega", rekao je za Bild sportski direktor Mainza Christian Heidel.

Jara se i u prošlosti slično ponašao: prije dvije godine je uhvatio za genitalije Luisa Suareza, a 2012. je pokušao gurnuti prst u stražnjicu i Gonzalu Higuainu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo