DAN NAKON VELIKE POBJEDE: / 'Uz ovakvu igru možemo napraviti velike stvari na Euru'

Image

Dan nakon velike pobjede protiv Španjolske (2-1) u 3.

22.6.2016.
16:34
VOYO logo

"Ovo je svakako bila moja utakmica karijere. Presretni smo nakon odlične igre i želimo tako nastaviti. Mi mlađi smo pokazali da se na nas može računati", rekao je u uvodu Marko Pjaca koji je, kao i imenjak mu Rog startao od prve minute.

Image

'Nećemo se tu zaustaviti'

Unatoč tome što je izbornik Ante Čačić protiv branitelja naslova uveo petoricu novih igrača, Hrvatska je briljantnom igrom došla do pobjede i prvog mjesta u skupini. Ambicije su među Vatrenima, sasvim razumljivo, porasle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Presretni smo ovom pobjedom, ali tu se ne mislimo zaustaviti. Možemo uz ovakvu igru i veliko zajedništvo napraviti velike stvari na Euru", istaknuo je Rog.

Image

Marko Rog

Otkrio je Dinamov veznjak i da im je Čačić dosta ranije priopćio da će biti u početnoj postavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Saznali smo sastav dva dana prije utakmice, ali ništa nije bilo 100 posto sigurno. Bio sam presretan i uzbuđen i jako mi je drago što sam počeo utakmicu. Igramo stvarno dobar nogomet, ali kad se pogleda kakve igrače imamo i u kojim klubovima igraju, mislim da je ovo očekivano. Uz atmosferu u momčadi i u državi, nadam se da možemo nastaviti ovako", dodao je Rog.

'Ždrijeb je stvarno povoljan'

Hrvatskoj se ovakvim raspletom prilično otvorio ždrijeb. Protiv Francuske, Njemačke, Španjolske, Italije i Engleske ne može igrati sve do eventualnog finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, GEORGES GOBET

Marko Pjaca

"Ždrijeb nam je doista povoljan iako na Euru nema laganih utakmica. Ali istina je da donji dio ždrijeba djeluje puno jače", naglasio je Pjaca kojeg je oduševila atmosfera u Bordeauxu.

"Nemoguće je nekome tko nije unutra objasniti kakav je to osjećaj igrati ovakvu utakmicu pred predivnom publikom koja nas je nosila. Posebno nakon incidenta u prošloj utakmici. Imali smo prekrasno navijanje i atmosferu i samo želimo da se tako nastavi", zaključio je Pjaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo