PRATE GA BARCELONA, ARSENAL, WEST HAM... / Mario Mandžukić donio odluku gdje će nastaviti karijeru!

Image
Foto: AFP, MARCO BERTORELLO

Brojni su se engleski i talijanski mediji ovih dana raspisali o napadaču Juventusa i hrvatske reprezentacije Mariju Mandžukiću (30) i njegovu mogućem odlasku iz Torina.

4.8.2016.
9:22
AFP, MARCO BERTORELLO
VOYO logo

Pisalo se posljednjih dana o zanimanju Arsenala, West Hama, Tottenhama i njegova bivšeg kluba Wolfsburga, a pojavila se čak i priča da bi Mandžukića u svojim redovima, kao zamjenu za svoj zvjezdani napadački trojac, voljela vidjeti i velika Barcelona. Posljednja nagađanja otočkih medija govore, pak, o tome da se u igru ubacio i premijerligaš Everton koji bi mogao ostati bez belgijskog napadača Romelua Lukakua.

Image
JUVENTUSOVA LEGENDA NA STRANI HRVATSKOG NAPADAČA: /

'Higuain je odličan, ali nije kao Mandžukić'

Image
JUVENTUSOVA LEGENDA NA STRANI HRVATSKOG NAPADAČA: /

'Higuain je odličan, ali nije kao Mandžukić'

Spreman za borbu

Priče o Mandžukićevu mogućem odlasku pojavile su se nakon što je Juventus iz Napolija doveo prvog strijelca Serije A Gonzala Higuaina. Budući da je Stara dama za Argentinca iskrcala vrtoglavih 90 milijuna eura, sasvim je logično očekivati da će imati prednost u napadu. Tu je i njegov sunarodnjak Paulo Dybala koji se prošle sezone istaknuo sjajnim igrama i zabio više golova od Mandžukića, tako da je realno da će naš nogometaš u nadolazećoj sezoni biti tek treći napadač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, prema pisanju Sportskih novosti, Mandžukić je unatoč tome donio odluku da ostaje u talijanskom prvaku. Željan je dokazivanja svima koji su ga prerano otpisali i spreman je boriti se za svoje mjesto pod suncem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je riječ o hrabroj odluci s obzirom na to da većina talijanskih medija i stručnjaka prednost daje Higuainu i Dybali, Tuttosport ipak ističe još jednu mogućnost. Torinski dnevnik, naime, piše da trener Juventusa Massimiliano Allegri razmišlja o sustavu 4-3-1-2, pri čemu bi Dybala bio playmaker iza dvojice napadača. U tom bi slučaju bilo prostora i dovoljno minuta za svu spomenutu trojicu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo