Bivši Vatreni uskoro protiv Modrića i Rakitića

Španjolski prvoligaš Celta novo je odredište bivšeg hrvatskog nogometnog reprezentativca Danijela Pranjića (31), potvrđeno je na web-stranicama kluba iz Viga.

22.1.2013.
17:12
VOYO logo

Dogovorena je posudba do kraja sezone, s opcijom trajnog otkupa ugovora, a službeno predstavljanje bilo je u 18.30 sati po srednjeeuropskom vremenu na stadionu Balaidos. Celta će Pranjiću biti deveti ukupno različiti klub u karijeri nakon NAŠK-a, Papuka, Belišća, Osijeka, zagrebačkog Dinama, Heerenveena, Bayerna i naravno Sportinga. U Sportingu je ove sezone skupio 18 nastupa u svim natjecanjima, od čega 9 u prvenstvu. Nije postigao niti jedan pogodak. Na web-stranici Celte, 17-plasirane momčadi španjolskog prvenstva, Pranjić je predstavljen kao "nekadašnji drugi najbolji igrač nizozemskog prvenstva, igrač bogatog europskog iskustva, vlasnik 45 nastupa u dresu hrvatske reprezentacije i sudionik Eura 2008. godine".

"Španjolska Primera je najjača liga u Europi i drago mi je što dolazim u nju. Nadam se da ću na kraju sezone i službeno postati igrač Celte. Čim sam saznao da postoji mogućnost dolaska u Celtu, odmah sam poželio da se sve realizira. Ovo je mlada momčad koja je dobro vođena i definitivno ne zaslužuje biti na trenutačnom mjestu na ljestvici (op.a. 17. mjesto)", rekao je Pranjić na službenom predstavljanju i nastavio: "Igrao sam u karijeri i finalne utakmice Lige prvaka i mogu reći da sam nogometaš s iskustvom. U tom smislu mogu mnogo pomoći Celti. Ovo je tehnički jaka momčad, što mi odgovora, a mogu igrati gdje god to trener od mene zatraži."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo