POZNATO TKO ĆE BITI NOVI TRENER VARAŽDINA: / Na klupu hrvatskog prvoligaša stiže dobro znano ime?

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Posljednjeplasirana momčad na ljestvici promijenila je trenera

9.10.2019.
11:23
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

U utorak je hrvatski prvoligaš NK Varaždin objavio da je raskinuo suradnju s trenerom Borimirom Perkovićem, a sada se zna tko bi ga trebao naslijediti na toj poziciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sporazumni raskid

"Gospodin Borimir Perković više nije trener nogometaša Varaždina. Klub i dosadašnji trener sporazumno su raskinuli suradnju, a uprava Nogometnog kluba Varaždin zahvaljuje se gospodinu Perkoviću na dosadašnjem angažmanu, iznimnoj profesionalnosti i stručnosti te mu želi puno uspjeha u daljnjem radu", objavljeno je na Facebook stranici NK Varaždina.

Varaždin je u ovom trenutku posljednja momčad u HNL-u, s tek sedam bodova u 11 kola. Ta momčad pod Perkovićem je četiri puta odigrala neodlučeno i jednom pobijedila i to aktualnog prvaka, zagrebački Dinamo u rujnu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dolazi Bonačić

Dan nakon smjene pojavila se informacija tko bi trebao preuzeti klupu Varaždina.

"Momčadi je potrebna šok terapija. Smjena nije toliko zbog nezadovoljstva radom trenera, nego više zbog izazivanja pozitivnog šoka. Dolazi razdoblje gdje trebamo bodove u teškoj borbi za ostanak u Prvoj ligi", izjavio je klupski predsjednik Stjepan Cvek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tijeku su razgovori s potencijalnim novim trenerom, a to bi, prema Cvekovim riječima, trebao biti Luka Bonačić. Za 14 sati sazvana je konferencija za novinare na kojoj bi trebalo biti predstavljen novi trener.

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Luka Bonačić

Luka Bonačić već je radio u Varaždinu te s tadašnjim prvoligašem Varteksom ostvario najveći prvenstveni uspjeh kluba, borbu za naslov prvaka do posljednjeg kola sezone 1995/96.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo