POZNATO GDJE ĆE 'JAPANSKI MESSI' NASTAVITI KARIJERU: / Real je prihvatio ponudu, igrač kojeg je htjelo 'pola Europe' ostaje u Španjolskoj

Image
Foto: Profimedia

Japanac je četiri godine bio član čuvene Barcelonine škole La Masije

5.8.2020.
17:12
Profimedia
VOYO logo

Devetnaestogodišnji japanski nogometaš Takefusa Kubo smatra se jednim od najvećih talenata na svijetu. Mladi Japanac, kojeg su već prozvali "novim Messijem", od 2019. godine je član španjolskog velikana Real Madrida, a prošlu je sezonu proveo u Mallorci, koja je ove sezone ispala iz Prve u Drugu španjolsku ligu.

On će i nadolazeću sezonu provesti na još jednoj posudbu, a AS piše da će je odraditi u redovima Villarreala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skuplja iskustvo

Realovog vunderkinda u svoje su redove pokušali dovesti brojni poznati klubovi, Kraljevskom klubu je navodno stiglo oko 30 ponuda raznih momčadi, no u Realu su ga ipak odlučili poslati u Villarreal jer smatraju da je taj klub najbolji za njegov nogometni razvoj.

Image
Foto: Profimedia, Alamy

Takefusa Kubo

On će tako postati prvo igračko pojačanje novog Villarrealovog trenera Unaija Emeryja koji je "žutu podmornicu" preuzeo prošlog mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kubo je, inače, o nekadašnji učenik čuvene Barcelonine škole La Masije. Tamo je proveo četiri godine prije nego što 2015. napustio klub nakon što je kažnjen zbog potpisivanja maloljetnih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo