IDEALAN POSAO / Poznato gdje bi Ibrahimović mogao igrati iduće sezone, ali i čime bi se mogao baviti ako prekine karijeru: U novoj ulozi bi žario i palio

Image
Foto: Profimedia

Ibrahimović bi sa svojim vezama na terenu i izvan njega bio i više nego uspješan kao nogometni agent

23.5.2022.
13:20
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Milana nisu napravili krivi korak u posljednjem 38. kolu Serie A. Slavio je Milan u gostima kod Sassuola 3-0 te je proslavio 19. naslov prvaka u svojoj povijesti.

Izjednačio se Milan time s gradskim rivalom Interom (po 19 naslova) te ujedno baš naslijedio taj klub na vrhu Serie A. Inače, Inter je bio jedini konkurent Milanu uoči posljednjeg kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan je osvojio prvi naslov prvaka nakon sezone 2010./11. Izjednačio se s Interom na vječnoj ljestvici, dok je debelo ispred njih Juventus koji je 36 puta bio talijanski prvak. Nakon utakmice uslijedilo je veliko slavlje, kako na terenu tako i na društvenim mrežama, a posebno je aktivan bio Zlatan Ibrahimović kojemu je ovo možda bila i posljednja utakmica u karijeri, iako se još nije službeno izjasnio o toj temi.

Zlatan je nakon velike proslave dao i nekoliko izjava u kojima je otkrio što planira dalje u karijeri, odnosno, planira li se oprostiti od nogometa kao što se nagađalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako se budem osjećao dobro fizički, nastavit ću igrati. Kad sam na terenu, pravim razliku", kratko je komentirao Ibrahimović i onda je svoj trofej posvetio Minu Raioli, svom agentu koji je nedavno preminuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je za Mina Raiolu. Htio me vidjeti u Milanu, rekao mi je da mogu spasiti klub i vratiti ga na najviši nivo. Što bi mi savjetovao? Da igram još 10 godina i uzmem što više love", rekao je Zlatan.

Image
Foto: AFP

Dan nakon što se Zlatan još jednom zlatnim slovima upisao u povijest Milana oglasio se talijanski novinar i stručnjak za transfere, Nicolo Schira, te je otkrio što slijedi za jednog od najboljih napadača u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako odluči nastaviti igrati, Milan mu je spreman produžiti ugovor za još jednu godinu i dati mu plaću od oko 2,5 milijuna eura. A ako odluči završiti karijeru, može ući u Raiolinu agenciju kao lider i agent", objavio je Schira.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo