POZNATI NAVIJAČ PARTIZANA ŽRTVA KORONAVIRUSA: / U nedjelju saznao da ima COVID-19, a u utorak navečer je - preminuo...

Image
Foto: Twitter

Nekoliko sati prije nego što je stavljen na respirator dobio je nalaz koji je kazao kako je pozitivan na notorni virus. Njegova bitka za život je trajala nešto više od 24 sata

9.4.2020.
11:40
Twitter
VOYO logo

U Srbiji dobro poznati navijač Partizana, Goran Aćimović (44), preminuo je u utorak kasno navečer, u Infektivnoj klinici u Beogradu, od posljedica zaraze koronavirusom.

Nekoliko sati prije nego što je stavljen na respirator dobio je nalaz koji je pokazao kako je pozitivan na notorni virus, prenosi Kurir. Aćimović je prije više od 20 dana bio s obitelji u Bosni, odakle je njegova majka, a vratio se u Srbiju samo nekoliko sati nakon što je tamo proglašeno izvanredno stanje. Dobio je upute da se drži samoizolacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: KURIR

Borba trajala 24 sata

"Nekoliko dana poslije toga je dobio visoku temperaturu. Otišao je u Dom zdravlja i od tamo su ga odvezli na Infektivnu kliniku. Deset dana je imao temperaturu poslije čega mu je bilo bolje, nije kašljao. A u nedelju je dobio rezultat da je pozitivan na koronu. Samo nekoliko sati nakon toga je završio na respiratoru. Njegova bitka za život je trajala nešto više od 24 sata. Jučer ujutro je obitelji javljena tužna vijest koja ih je ostavila nijeme od bola", rekao je za "Novosti" jedan član obitelji Aćimović.

Ovih dana brojni su poznati partizanovci izgubili život od posljedica korone, među kojima je još jedan poznati navijač, Miša Tumbas, zatim trener Radomir Antić, predsjednik TS-a Dušan Grujić, menadžer Mihajlo Ružić i bivši igrač Ranko Borozan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Srbiji je do 8. travnja registrirano ukupno 2666 slučajeva zaraze, u bolnici je 1705 oboljelih, a na respiratoru 112 pacijenata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo