POZNATI DETALJI TAJNOG SASTANKA: / Barcelona opet kreće po Olma, ali sada imamo dvije zanimljive situacije

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Barcelona će ponovo krenuti po Olma nakon što inicijalno nije htjela ponuditi 30 milijuna eura

21.1.2020.
8:36
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Kao što je ranije u ponedjeljak pisao Mundo Deportivo, u Barceloni je navodno održan tajni sastanak na kojem se raspravljalo o trima krucijalnim problemima na Camp Nouu. Prva i najveća briga Katalonaca je nadomjestak Luisa Suareza, koji je ozljeđen do kraja sezone. Barcelona nema odgovarajuću zamjenu, a raspravljalo se o mogućem dolasku Piateka iz Milana i Pedra iz Chelseaja.

Drugi problem je status Ivana Rakitića i Artura Vidala, koji bi trebali biti transferirani možda već ove zime. Hrvata traži Juventus i PSG, dok Čileanca traže Inter i Milan. Za sada nije poznato što su čelnici odlučili po pitanju njihova odlaska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

11.12.2019., stadion Maksimir, Zagreb - UEFA Liga prvaka, skupina C, 6. kolo, GNK Dinamo - Manchester City. Dani Olmo Photo:

I na koncu najzanimljivija točka dnevnog reda, dolazak Danija Olma. Barcelona će ponovo krenuti po Olma nakon što inicijalno nije htjela ponuditi 30 milijuna eura. Međutim sada imamo dvije situacije, jedna je cijena, a druga je dosta kratak vremenski rok u kojem bi trebao stići. Mundo Deportivo otkriva kako bi Dinamo sada možda mogao malo spustiti cijenu i pristati na 20 milijuna eura uz neke bonuse ili postotak od prodaje.

Neimenovani izvor iz Barcelone otkrio je pak El Desmarqueu kako bi se Olma moglo dovesti već krajem ovog mjeseca, odnosno do kraja prijelaznog roka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo