OŽIVLJAVANJE KARIJERE / Povremeni Vatreni i nekada najveći talent Hajduka na korak do spasonosnog transfera, a destinacija je vrlo zanimljiva

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Prije tri godine bio velika zvijezda Hajduka i njihov tada najveći talent i igrao je u reprezentaciji kod Zlatka Dalića

13.7.2022.
10:04
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Bivši nogometaš Hajduka, nekada i najveći talent tog kluba, te povremeni hrvatski reprezentativac, Domagoj Bradarić, na korak je do novog transfera. Naime, Bradarić bi trebao iz Lillea preći u redove talijanskog prvoligaša Salernitane.

Sky Sport Italia piše kako je Salernitana spremna dati oko pet milijuna eura plus još neke bonuse za 22-godišnjeg lijevog beka, a to je potvrdio i ugledni novinar, ekspert za transfere, Gianluca Di Marzio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Oživljava karijeru

Lilleu navodno pripada i pravo na određeni postotak od sljedećeg transfera, a Bradariću je to prilika da oživi karijeru koja je trenutno u teškoj fazi stagnacije. Bradarić je prije tri godine bio velika zvijezda Hajduka i njihov tada najveći talent, igrao je u reprezentaciji kod Zlatka Dalića i ostvario je veliki transfer vrijedan 6.5 milijuna eura u redove tada vrlo moćnog Lillea.

Ipak, promjenom trenera i ulaskom u nešto lošiju formu, Bradarić je ispao iz momčadi i na kraju se ni na koji način nije uspio vratiti u nju. Pozdravio se u međuvremenu i s reprezentacijom, ali sada ima odličnu priliku za revitalizaciju svoje karijere. Doduše, Salernitana je klub koji je prošle sezone jedva izborio ostanak u Serie A, odnosno samo ih je jedan bod dijelio od ispadanja, ali ove sezone navodno kreću ambicioznije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo