POVRATAK U MADRID: / 'Još smo u šoku zbog napada u Parizu'

Image
17.11.2015.
11:02
VOYO logo

"Teško je objasniti što se dogodilo, još uvijek smo u šoku. Nažalost, ove stvari se događaju sve češće. Potrebno je više razumijevanja i dijaloga kako bi nestale ovakve stvari. Kada smo čuli što se dogodilo, bili smo u nevjerici. Mi smo sportaši, nogometaši, ali smo i dio društva i ovakve nas stvari pogađaju kao i sve druge", izjavio je Mata za Cadenu. O otkazivanju utakmice progovorio je i izbornik Vincente del Bosque.

Veliki rizik

"Sigurno je velik razlog kada su otkazali utakmicu. Ovo je stvar sigurnosti. Igrači su željeli igrati, ali ćemo se sada što prije vratiti u Madrid. Belgijska vlada nam nije mogla zajamčiti sigurnost i naravno da nikome nije drago zbog toga jer smo tu zbog sporta", rekao je del Bosque

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od predstavnika iz kampa španjolske reprezentacije, LuisUranga, rekao je za Radio Marcu da će se igrači vratiti svojim kućama u utorak ujutro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Belgijska vlada je donijela ovu odluku jer smatraju da bi utakmica bila riskantna. U hotelu smo i želimo ostati mirni. Kada budemo mogli krenut ćemo natrag", poručio je Uranga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, 129 osoba je poginulo, a preko 200 ih je ozlijeđeno prilikom terorističkog napada u glavnom gradu Francuske. Sve se to odvijalo za vrijeme prijateljske utakmice između Francuske i Njemačke, a teroristi naoružani ekplozivnim prslukom probali su ući i na tribine Stade de Francea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo