POVRATAK BRAZILSKOG GENIJALCA: / Ronaldinho stiže u Englesku?

Image
Foto: AFP

Dva je puta u karijeri bio proglašen najboljim na svijetu, 2002.

4.1.2016.
11:57
AFP
VOYO logo

Iako je posljednjih godina nastupao za južnoameričke klubove (Flamengo, Atlético Mineiro, Querétaro, Fluminense), Ronaldinhov brat i menadžer Roberto izjavio je da postoji interes za njega u Europi, točnije u Engleskoj.

Bliži Aziji i Americi

"Imao sam nekoliko poziva iz Engleske. Moj brat je natjecateljskog duha i voli pobjeđivati i to je ono što ljudi ne razumiju kada je on u pitanju. Još uvijek želi igrati. NIkada nije bio ozbiljnije ozlijeđen i tijelo mu je u savršenom stanju. Mislim da može igrati još tri ili četiri godine, a možda i više", izjavio je Roberto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne radi se o novcima. On samo želi igrati. Najsretnijeg ga vidim dok je na travnjaku", dodao je Ronaldinhov brat te je priznao kako je legendarni Brazilac ipak bliže odlasku u Aziju ili SAD.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije poznato koji su to klubovi iz Engleske zainteresirani za njega, a kako piše The Sun teško da je riječ o onima najboljima. Ronaldinho i danas, inače, privlači veliku pozornost i marketinški bi bilo kojem klubu bio isplativ potez, što se i pokazalo pri njegovom dolasku u meksički Queretaro ili brazilski Fluminensea kada je znatno porasla prodaja ulaznica i dresova s njegovim imenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo