Potresna ispovijest nogometaša: 'Morao sam umrijeti, skočio sam pod kamion'

5.2.2015.
11:19
VOYO logo

Posljednjih 18 mjeseci Carlisle se borio s teškom depresijom, pa je tako 22. prosinca pokušao riješiti sve svoje probleme bacanjem pod kamion u blizini Yorka.

Pokušaj samoubojstva nije mu uspio. Slomio je rebro, smrskao lijevo koljeno i zadobio lakše unutarnje krvarenje, a iz bolnice vratio prošlog petka. Kontrolu nad vlastitim životom izgubio je, kaže, nakon gubitka posla stručnog sukomentatora na ITV-u vrijednog 100.000 funti godišnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Morao sam umrijeti. Ovo nije bio pokušaj bijega, nego savršen odgovor", rekao je Carlisle, koji je nakon gubitka posla u casinu spiskao sav novac koji su on i supruga imali, da bi ga potom policija uhvatila pijanog za volanom. O načinu kako će se ubiti razmišljao je puno. Opcije su bile utapljanje, skok pod autobus, vlak, čak i vješanje.

"Baciti se pod kamion jako je teško. Vidio sam veliki kamion, nije bilo žurbe. Došetao sam do branika, lagano ga preskočio, a kamion je bio možda 20-ak metara udaljen. Pomislio sam: 'Ti si taj'. Zakoračio sam dva koraka na cestu i skočio pod kamion. Sjećam se udarca i onda su se svjetla ugasila. Ne znam koliko sam dugo bio u nesvijesti. Otvorio sam oči i vidio svoje ruke i krv kako s njih kaplje. Pomislio sam: 'Zezate me'.", dodao je bivši branič koji je po oporavku primljen u psihijatrijsku kliniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo