'bili' u krizi / Potresi u Hajduku: nakon otkaza Pušniku, sportski direktor Hajduka stavio svoj mandat na raspolaganje

'Nisam dao ostavku jer se ne predajem, ali dajem mandat na raspolaganje i to je moja profesionalna etika,' kazao je Branco

1.12.2016.
13:01
VOYO logo

Sportski direktor Hajduka Mario Branco nakon što je u četvrtak objavio odluku o sporazumnom raskidu ugovora s dosadašnjim trenerom Marijanom Pušnikom stavio je i svoj mandat na raspolaganje, rekavši kako je u taj klub došao početkom lipnja ove godine istodobno s Pušnikom te da i on preuzima odgovornost.

"Pušnik je bio moj suradnik i odgovoran sam za sve odluke koje su se donosile u zadnjih šest mjeseci u klubu pa sam ponudio moj mandat na raspolaganje tako da klub ima opciju da i ja odem, ako žele novu sportsku politiku," rekao je Branco novinarma. Dodao je kako je odluka o njegovom mandatu na Nadzornom odboru Hajduka. Branco je također istaknuo kako želi ostati u Hajduku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam dao ostavku jer se ne predajem, ali dajem mandat na raspolaganje i to je moja profesionalna etika," kazao je Branco.

Komentirajući raskid ugovora s Pušnikom, Branco je rekao kako on osobno ne voli promjene trenera samo radi promjene te je podsjetio da je Hajduk u zadnjih 10 godina promijenio 23 trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazao je i kako će se nakon ispadanja Hajduka iz Hrvatskog nogometnog kupa u četvrtzavršnici tog natjecanja taj klub sada uključiti u borbu za drugo mjesto Hrvatske nogometne lige.

Na upit hoće li biti kazni za nogometaše Hajduka nakon što je momčad u četvrtzavršnici Hrvatskog nogometnog kupa poražena od RNK Split rezultatom 1-2, Branco je odgovorio niječno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neće biti kazni jer ne vjerujem u kazne. Ako igrači nisu ispunili očekivanja mi ćemo to u siječnju riješiti tijekom zimskog prijelaznog prijelaznog roka," kazao je on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo