POTRESI U MADRIDU: / Modrić i Ramos ljubomorni na Balea? Otkriven i razlog epicentra krize

Image
Foto: AFP

Luka Modrić i Sergio Ramos ljubomorni su na svog suigrača Garetha Balea

6.11.2018.
19:20
AFP
VOYO logo

Teško je reći koliko priča drži vodu, ali Španjolci i njemački Sport Bild pišu o tome. Luka Modrić i Sergio Ramos ljubomorni su na svog suigrača Garetha Balea. Razlog je navodno plaća koju Bale ima u Realu, javljaju španjolski El Mundo Deportivo i El Confidencial.

SLAVNI STRUČNJAK BRUTALNO SPUSTIO PEREZA: Odbio silne milijune pa obrazloženjem iznenadio šefa Reala

'Nema mira u Madridu, na Santiago Bernabeu sve se vrti oko novca'

Telesport.al prenosi kako nema mira u Madridu i kako se na Santiago Bernabeu sve vrti oko novca, pa je tako i u ovom slučaju. Naime, Bale je nakon odlaska Ronalda u Juventus najbolje plaćeni igrač Reala s 15 milijuna eura godišnje, dok Ramos i Modrić zarađuju manje. Modriću novi ugovor donosi oko osam milijuna eura godišnje, dok je Ramos s 12 milijuna eura drugi najplaćeniji igrač Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ramos tražio osjetno povećanje plaće?

Ramos je tako, ističu španjolski mediji, navodno tražio osjetno povećanje plaće od 6 milijuna eura, što bi kapetana učinilo najbolje plaćenim igračem kluba, ali je predsjednik Perez njegov zahtjev odbio. Ramosov ugovor s Realom inače istječe 2020. godine, isto kada i Modrićev. Niti Hrvat nije sretan sa svojom trenutnom plaćom, tvrdi Telesport.al i dodaje kako Luka s 33 godine nije više u onim najboljim igračim godinama, ove sezone nije u formi i teško će mu na Santiago Bernabeu dati veću plaću od trenutne koju ima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kroos i Benzema plaćeniji od Modrića

Za usporedbu, nakon Balea i Ramosa najplaćeniji igrači Reala su Nijemac Toni Kroos s 12 milijuna eura godišnje i Karim Benzema s 10 milijuna eura. U međuvremenu je španjolski tabloid Don Balon, medij inače sklon senzacija,a plasirao jednako takvu i vijest da je interes za dovođenjem Modrića pokazao talijanski prvak Juventus. Ovo, dakako, treba uzeti s velikom rezervom, a ranije se spominjalo da bi u Juventus mogao doći i Brazilac Marcelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo