POTRES U MADRIDU NAKON BLAMAŽE NA CAMP NOU: / 'Lopetegui je bivši, Real će u ponedjeljak predstaviti novog trenera'

Image
Foto: AFP

Vijest o smjeni potvrdilo je nekoliko izvora poput As-a, Marce i drugih. Sada se čeka potvrda iz kluba.

28.10.2018.
21:12
AFP
VOYO logo

Samo nekoliko sati nakon što je Real Madrid doživio težak poraz na Camp Nou u prvom El Clasicu sezone španjolski Onda Cero objavio je da će Julen Lopetegui dobiti otkaz i da će na njegovo mjesto u ponedjeljak poslijepodne preuzeti talijanski stručnjak Antonio Conte. Isti tvrde da će Lopetegui dobiti otkaz u narednih nekoliko sati,a popularna radijska postaja navodi da će Conte biti predstavljen u ponedjeljak točno u 13 sati.

Tjednima se nagađa

Poznato je da se već tjednima nagađa da bi upravo bivši trener Juventusa i Chelseaja trebao preuzeti kormilo momčadi sa Santiago Bernabeua. Sky Sportsov novinar Gullem Balague objavio je pak na svom Twitteru da je Conte na putu iz Egipta u London i da će Lopetegui dobiti otkaz, a da će ga on naslijediti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslije poraza od Barcelone na vijest o Conteu osvrnuo se kapetan Sergio Ramos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reakcija Ramosa

"Moramo poštivati odluke vrha. Sada moramo biti ujedinjeni i okrenuti novu stranicu. Uvijek sam imao dobre odnose s trenerima, ali bolje se držati po strani u ovako delikatnim situacijama. Poštovanje se zarađuje, ali ne silom. Mi smo osvojili naslove i vođenje momčadi je važnije nego znanja trenera", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se i i na težak poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jasno je da je situacija sje*ana za cijelu momčad. Bila je to ključna utakmica, a rezultat loš. Nije vrijem za upirati prstom u nekoga, ali o puno toga treba razmisliti. Osvajao sam prvenstva iz ovakvih situacija. Moramo držati glave visoko, a ključ uspjeha je rad", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo