POTRAGA ZA POJAČANJIMA: / Što je njemačka legenda radila u Splitu?

Image

Nogometaši Splita pobijedili su Zagreb s 1-0 u prvom susretu 23. kolu Prve hrvatske nogometne lige, a jedini gol djelo je braniča domaćina Dražena Bagarića.

20.2.2016.
10:39
VOYO logo

No, vijest dana s Parka mladeži je dolazak legendarnog njemačkog nogometaša PierreaLittbarskog. On je danas skaut Wolfsburga, a kako piše Goalstigao je u Split uživo vidjeti stoperski dvojac domaće momčadi Majstorović-Rrahmani.

Image

Pierre Littbarski

Novu pobjedu svoje momčadi prokomentirao je GoranSablić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za mene je ovo bila jako čudna utakmica s dva različita poluvrermena. Prvi dio smo odigrali u grču, nešto ih objektivnih razloga, a nešto što trebamo analizirati u narednim danima. Djelomično nalazim razloge u imperativu i značaj ova tri boda koja smo na kraju uzeli, a dijelom i Zagreb koji je stajao gusto u sredini gdje su dobili većinu dvoboja", rekao je Sablić te je najavio sljedeću utakmicu u kojoj Split gostuje na Maksimiru kod Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vrlo je važno što s pobjedom idemo u Maksimir. Bili smo nepovezani sa sporim protokom lopte, dosta su čvrsto stajali u obrani, a mi nismo znali odgovoriti na to. Mišljenja sam da trebamo što prije rješavati ovakve utakmice. Trebali smo ih matirati do kraja. Na kraju se i nervoza uvukla, no najvažnije je da smo pobijedili i osvojili važna tri boda. Imamo dovoljno vremena za analizu i nadam se da ćemo se što bolje pripremiti za Dinamo", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo