NADREALNA PRIČA / Ima 60 godina, potpredsjednik je države, osuđeni diler i nogometaš, a cijeli svijet bruji zbog poteza koji je napravio prije nekoliko dana

Image

Nakon utakmice je snimljem kako rivalima dijeli novac

22.9.2021.
11:21
VOYO logo

Politika se ne smije miješati u sport. Kažu. Međutim, da je to gotovo nemoguće svjedoči nevjerojatna priča iz Surinama. Naime, tamošnji potpredsjednik Ronnie Brunswijk (60) vlasnik je tamošnjeg kluba Intera iz Moenga. Kaka mu je utorak navečer bilo pomalo dosadno odlučio je odjenuti dres svog kluba i zaigrati protiv honduraške Olimpije u susretu CONCACAF lige, drugog po jačini kontinentalnog natjecanja Srednje i Sjeverne Amerike i Kariba.

Brunswijk je za tu priliku navukao i kapetansku traku. U igri je bio do 54. minute, a njegov klub je teško poražen. Izgubili su 6:0, a koliko je vlasnik kluba pomogao momčadi u ovom porazu govori podatak da je tijekom nastupa upisao 14 preciznih dodavanja iz 17 pokušaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Aktualni potpredsjednik Surinama imao je, inače, dosta buran život. New York Times ga je opisao kao elitnog padobranca, nogometaša, traženog pljačkaša banke, gerilskog vođa i oca najmanje 50 djece. Od 1999. godine pak nalazi se na međunarodnoj Interpolovoj tjeralici jer je u Nizozemskoj u odsustvu osuđen za preprodaju droge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo je to jedna od razloga zašto neće moći igrati u uzvratnoj utakmici u Hondurasu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo