POTPIS GODINE PRVAKA ENGLESKE: / Manchester City uspio uvjeriti Katalonca u ono što nije pošlo za rukom ni Barceloni

Image
Foto: AFP

Guardiola je produžio ugovor s Manchester Cityjom

17.5.2018.
19:53
AFP
VOYO logo

Prvaci Engleske produžili su ugovor s trenerom Pepom Guardiolom do 2021. godine. Katalonac je na klupu Manhcester Cityja stigao u ljeto 2016., a ove godine ostvario je s klubom velike stvari - osvojili su Liga Kup, a porušili su brojne rekorde na putu do titule u engleskoj ligi.

TRENER CITYJA PORUČIO KRITIČARIMA: ‘U našem klubu novac je sve. Potrošit ćemo milijardu funti’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

City je osvojio 100 bodova, zabili su najviše golova u sezoni, a ovo je najduži ugovor koji je potpisao s nekim klubom otkad je postao menadžer 2008. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretan sam i uzbuđen. Bilo je pravo zadovoljstvo raditi ovdje. Uživam raditi s igračima i trudit ćemo se još više u nadolazećim godinama", rekao je Guardiola na potpisivanju ugovora.

Pep je s Cityjem pobijedio u 77 od 113 utakmica, a s 32 pobjede u Premier ligi ove sezone srušio je rekord po broju slavlja u prvenstvu kojeg je imao s Barcelonom (31) u sezoni 2009/2010. Kao menadžer Guardiola je osvojio 23 trofeja. Katalonski stručnjak dosad je u svakom klubu odradio ugovore do kraja njihovih isteka, a nigdje se nije zadržao više nego što mu je garantirano ovim potpisom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo