'POTJERAJTE GA VIŠE, ON JE NAJPRECJENJENIJI IGRAČ KOJEG SAM VIDIO': / Legendarni stoper nije nimalo impresioniran slavnim veznjakom

Image
Foto: Profimedia

'Potjerajte ga već jednom! Ja ovo govorim već godinu dana'

8.12.2020.
16:38
Profimedia
VOYO logo

Kontroverzni nogometnu agent, Mino Raiola, šokirao je nogometno svijet izjavom da će njegov najskuplji klijent Paul Pogba uskoro napustiti Manchester United, te da je veoma nezadovoljan.

"Pogba je nesretan u Manchester Unitedu, nema dovoljno prostora da se izrazi kako bi želio i kako to javnost od njega očekuje. On mora promijeniti klub, treba mu promjena sredine. Ugovor mu ističe za godinu i pol dana, u ljeto 2022. godine, ali najbolje rješenje za sve strane bio bi transfer u sljedećem prijelaznom roku", izjavi je Raiola uoči utakmice United i Leipziga u Ligi prvaka, koja je ujedno i odlučujuća za plasman u nokaut fazu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Manchester United's French midfielder Paul Pogba reacts during the English Premier League football match between Manchester United and Bournemouth at Old Trafford in Manchester, north west England, on July 4, 2020.,Image: 539694893, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications., Model Release: no

'Neviđena su sramota'

E sada, ta izjava nije baš najbolje sjela slavnom bivšem engleskom stoperu, a danas analitičaru, Jamieu Carragheru.

"Potjerajte ga već jednom! Ja ovo govorim već godinu dana! Bože dragi, pa on je najprecjenjeniji igrač kojeg sam u vidio u životu!", izjavio je Carragher u emisiji Monday Night Football, ali nije tu stao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njih dvojica su neviđena sramota! Sada će svi reći da je za ovakav istup kriv agent i onda će novinari pitati Pogbu što on o tome misli? Ali nogometni agenti u današnje vrijeme nisu samo agenti, oni su i roditelji, najbolji prijatelji, financijski savjetnici, partneri koji rezerviraju aranžmane za godišnji odmor, idu s tobom na odmor... A njih dvojica su upravo u tom odnosu. On je Pogbin najbolj prijatelj, tako da je Pogba jako dobro upoznat s time što će ovaj reći javno. Da nije bio, sada bi mu dao otkaz. To je jako, jako jednostavno", rekao je Carragher.

Na koncu je potenirao...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja stvarno ne znam gdje bi Pogba mogao otići, koji klub će njega sada kupiti? A Manchester United se njega želi riješiti, nemojmo se zavaravati", izjavio je Carragher.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo