POTEZ HRVATSKOG TRENERA I MOURINHA NAKON UTAKMICE RAZBJESNIO JAVNOST: / 'Mrzim vas zbog ovog'

Image
Foto: Profimedia

Nakon utakmice Leko se vrlo srdačno i prisno pozdravio s Mourinhom, ali njihov je zagrljaj i dodirivanje licima izazvao dosta žestoke reakcije

29.10.2020.
23:24
Profimedia
VOYO logo

Belgijski nogometni prvoligaš Royal Antwerp, kojeg vodi hrvatski stručnjak Ivan Leko, priredio je iznenađenje pobijedivši u susretu 2. kola J skupine Europske lige Tottenham sa 1-0.

Pogodak odluke zabio je izraelski veznjak Lior Refaelov u 29. minuti. "Spursi" su posebno loše odigrali u prvom poluvremenu, a koliko je Jose Mourinho bio ljut pokazuje i podatak da je već u poluvremenu napravio četiri izmjene ostavivši u svlačionici Lo Celsa, Dele Allija, Bergwijna i Carlosa Viniciusa, a u 58. minuti i Garetha Balea. Međutim, niti promjene nisu pomogle londonskom sastavu koji je upisao prvi poraz u skupini, dok je Lekina momčad zabilježila i drugu pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Profimedia

Nakon utakmice Leko se vrlo srdačno i prisno pozdravio s Mourinhom, ali njihov je zagrljaj i dodirivanje licima izazvao dosta žestoke reakcije belgijske javnosti. Naime, Belgija je država koja broji čak 2000 tisuće zaraženih dnevno, što je najgori dnevni prosjek u Europi i ne čudi zapravo što su tako osjetljivi na nepridržavanje mjera i pravila o zaštiti od korone.

Lekino i Mourinhovo grljenje komentirao je i Rudy Hermans, novinar iz Belgije, a bio je podosta oštar. "Bravo Mourinho i Leko. Hvala Tottenhamu i Antwerpu. Neopisivo prezirem nogometni svijet", napisao je na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo