'Postoji više od 6.000 svjedoka da si nas oštetio!'

Još se nisu smirili duhovi zbog dvoboja Cibalije i Dinama (0:1) u 21. kolu HNL-a.

24.3.2011.
9:54
VOYO logo

Dinamova pobjeda u Vinkovcima podigla je puno prašine koja se niti desetak dana od susreta nije slegla, a čini se da će još neko vrijeme letjeti hrvatskim prvoligaškim zrakom.

Naime, sudac tog dvoboja Bruno Marić je izjavio kako će podići tužbu protiv Cibalije zbog klevete i uvredljivih izjava jer su domaćini navodno izjavili da je utakmicu "odsudio po zadatku" u korist Zagrepčana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije mi jasno gdje tu postoje elementi klevete i što je tu uvredljivo? Svaka utakmica je zadatak, samo što ga Marić u konkretnom slučaju nije pravedno odradio. Postoji više od 6.000 svjedoka koji mogu potvrditi da je Marić na toj utakmici sudio tendenciozno i nekorektno na štetu Cibalije. I to mu nije prvi put da nas je oštetio", izjavio je predsjednik Cibalije Željko Čulo za Sportske novosti i dodao da su oni zapravo oštećena strana:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cibalia je kudikamo veći gubitnik od Marića. Taj bod možda će nam nedostajati u borbi za Europu, a plasman u Euroligu donosi nam najmanje 90.000 eura. A gdje su još sponzorska sredstva i sredstva od prodanih ulaznica? Neka Bruno Marić dokaže da Cibalia nije oštećena protiv Dinama pa ću mu se ispričati za navodnu klevetu", izjavio je Čulo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No ni tu nije kraj nejasnoćama i optužbama vezane za tu utakmicu. Marićev pomoćnik Saša Fegeš je poništio, kasnije je i snimka potvrdila, regularan gol Dine Kresingera kojim su Vinkovčani trebali izjednačiti, a njegov otac je pomoćnom arbitru navodno prijetio smrću.

"Zatekli ste me, ne znam ništa o tome, niti vjerujem da je to istina. Fegeša poznajem već 'sto godina', što se mene tiče on je bio i ostao prijatelj moje obitelji", izjavio je Kresinger.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201103120250006 arti-201103230498006

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo