POSTOJI LI REKORD KOJEG MESSI NIJE SRUŠIO? / Najbolji je i kada ulazi s klupe za pričuve

Image
Foto: AFP

Barcelona se mučila dok Lionel Messi nije ušao s klupe i riješio utakmicu

21.1.2019.
14:34
AFP
VOYO logo

Leo Messi je pogotkom protiv Eibara, u pretprošlom kolu španjolske prve lige, upisao svoj 400. pogodak u Primeri, čime je postao jedini igrač u povijesti liga petica koji su do tog broja došli igrajuči samo za jedan klub.

Međutim, Argentinac ruši rekorde i kada ga Ernesto Valverde odmara. Naime, Barcelona je sinoć igrala prvenstveni ogled s Leganesom na Nou Campu, a kapetan Katalonaca dobio je poštedu te je utakmicu započeo s klupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, kako je sredinom drugog dijela rezultat bio neriješen (1-1), Barcelonin strateg je vidio kako je vrag odnio šalu te uveo Messija. Argentinac je utakmicu odmah preokrenuo u korist Barcelone. Prvo je stvorio izjednačujući pogodak - šutirao je opasno sa dvadesetak metara, a vratar Leganesa je loptu uspio odbiti samo do Suareza koji zabija za 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

25. pogodak u sezoni, još jedan s klupe za pričuve

Nakon toga, u sučevoj nadoknadi Messi se i sam uspisao u strijelce. Bio mu je to 18. prvenstveni pogodak (ukupno ih već sada ima 25) čime nije samo postao najbolji strijelac liga petica nego srušio još jedan rekord. Naime, riječ je 22. pogotku koji Argentinac postiže s klupe, a toliko nitko nije uspio zabiti u 21. stoljeću u Primeri. Kapa do poda, po tko zna koji put.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo