POSTIGNUT KOMPROMIS: / Neymar će igrati na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru!

Image

Španjolski nogometni div Barcelona potvrdio je kako je postigao dogovor s Brazilskim nogometnim savezom temeljem kojega će Neymar u kolovozu nastupiti na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru.

21.4.2016.
10:55
VOYO logo

Istodobno je, međutim, Barcelona uspjela uvjeriti Brazilce da Neymara oslobode nastupa na specijalnom izdanju Copa Americe koja će se održati u lipnju. Čelnici brazilskog saveza su prvotno inzistirali da 24-godišnji napadač nastupi na oba natjecanja, ali je u srijedu postrignut kompromis.

I prije četiri godine na OI

"Barcelona zahvaljuje Brazilskom nogometnom savezu i njegovom predsjedniku Marcu Polu del Neru na prihvaćanju prijerdloga da Neymar nastupi samo na olimpijskom turniru od 3. do 21. kolovoza. Kao rezultat dogovora, Neymar neće igrati na Copa Americi, od 3. do 26. lipnja u SAD-u", priopćila je Barcelona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Brazilce je to, nedvojbeno, prihvatljiv dogovor jer će imati svoju najveću nogometnu zvijezdu na Olimpijskim igrama u vlastitoj zemlji. Neymar je igrao i u Londonu prije četiri godine kada je Brazil u finalu izgubio od Meksika (1-2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo