OČEKIVAN RASPLET / Postignut dogovor između HNS-a i Zlatka Dalića: 'Ponosan sam na ovo što smo napravili'

Image
Foto: Miranda Cikotic/Robert Anic/PIXSELL

'Zlatko Dalić apsolutno je opravdao naše povjerenje na utakmicama protiv Ukrajine i Grčke i tako potvrdio ispravan odabir nakon Finske'

14.11.2017.
12:51
Miranda Cikotic/Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik HNS-a Davor Šuker i izbornik A reprezentacije Zlatko Dalić dogovorili su se oko uvjeta daljnje suradnje na sastanku održanom u sjedištu Saveza pa će tako Dalić povesti hrvatsku reprezentaciju na Svjetsko prvenstvo u Rusiji, objavio je HNS na svojim stranicama.

Podsjetimo, Dalić je preuzeo reprezentaciju nakon remija protiv Finske te je pobjedom protiv Ukrajine osigurao dodatne kvalifikacije, u kojima su Vatreni s ukupnih 4:1 slavili protiv Grčke i tako izborili deseto veliko natjecanje od samostalnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zlatko Dalić apsolutno je opravdao naše povjerenje na utakmicama protiv Ukrajine i Grčke i tako potvrdio ispravan odabir nakon Finske. Kao što smo se brzo dogovorili kada smo se prvi puta čuli, tako smo i sada vrlo lako postigli dogovor, što svjedoči da imamo zajednički interes, a to je uspjeh hrvatske reprezentacije. Izborniku čestitam na onome što je odradio u kratkom roku, pokazao je da zaslužuje klupu hrvatske reprezentacije. Zlatku i reprezentaciji osigurat ćemo maksimalne uvjete uoči Rusije kako bismo tamo mogli ostvariti što bolji rezultat", izjavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

"Ponosan sam na ovo što smo napravili u posljednje tri utakmice jer je plasman na Svjetsko prvenstvo od velikog značaja za cijeli hrvatski nogomet. Rekao sam da ćemo lako postići dogovor što se danas i potvrdilo. Zahvaljujem predsjedniku Šukeru i Izvršnom odboru Saveza na povjerenju, a svima mogu obećati da ću i dalje davati svoj maksimum kako bi reprezentacija igrala na što višoj razini, kao što i priliči kvaliteti igrača koje imamo u svojim redovima", dodao je izbornik Zlatko Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza verificirat će ovaj dogovor na sjednici idućega tjedna, nakon čega će biti potpisan ugovor o suradnji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo