incident u noćnom klubu / Posrnuloj zvijezdi Barcelone zbog tučnjave s pjevačem prijeti više od 12 godina iza rešetaka

Image
Foto: barcelona.com

Turski veznjak suočen je s nizom optužbi nakon incidenta u noćnom klubu i prijeti mu prisilan prekid karijere

30.1.2019.
18:24
barcelona.com
VOYO logo

Bivša zvijezda Atletico Madrida i aktualni član Barcelone Arda Turan, koji se trenutno nalazi na posudbi u turskom Basaksehiru, mogao bi prisilno završiti karijeru i otići u zatvor. 

Prema pisanju španjolskih medija, turski veznjak, čija je karijera krenula nizbrdo nakon selidbe u Barcelonu, suočen je s nizom optužbi nakon što je prošle godine u listopadu fizički napao pjevača Berkaya Sahina tijekom jednog izlaska u noćni klub. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sukob između dvije zvijezde, jedne s pop a druge sa sportske scene, dogodio se zbog supruge Barkaya Sahina. Naime, nogomerna zvijezda joj se naočigled nabacivala, a nakon što je Sahin stao u njezinu obranu, Arda ga je fizički napao i poslao u bolnicu sa slomljenim nosom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priča ni tu nije završila, Turan je potražio Sahina s oružjem u bolnici i rekao mu kako nije znao da je to njegova supruga te da ga 'upuca ako želi', a nakon toga je ispalio jedan metak u pod i izazvao sveopću paniku u ustanovi. 

Obojica su danas saslušana na sudu, a Sahinu također prijeti zatvorska kazna zbog vrijeđanja nogometaša. Presuda bi trebala biti donesena u lipnju ove godine. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo