banner

ZADNJE OBRAĆANJE U ŽIVOTU

[VIDEO] OBJAVLJENA POSLJEDNJA MARADONINA PORUKA: Poslao ju par sati prije smrti

‘Zdravo, Mario. Ovdje Diego. Znam da će ti ovo zvučati nevjerojatno, ali…’

Argentinska televizija America jučer je objavila glasovnu poruku koju je Diego Maradona poslao par sati prije smrti, u srijedu 25. studenog. Poruka je postala javna nakon što je argentinski novinar Luis Ventura, prenosi britanski tabloid Mirror.

Maradona sa sinom Dieguitom i Veronicom Ojedo/Profimedia

Maradona se neposredno prije smrti obratio Mariu Baudryju

SLAVNOG NOGOMETAŠA JAKO JE POGODILA MARADONINA SMRT: ‘On mi je bio prijatelj i uvijek sam ga branio, platio je za svoje pogreške…’

Zadnje obraćanje u životu Maradona je imao prema čovjeku koji je u ozbiljnoj vezi s njegovom bivšom djevojkom Veronicom Ojedom. Ona je majka Maradoninog najmlađeg djeteta, sedmogodišnjeg Diega Fernanda, od milja zvanog Dieguito ili mali Diego.

Maradona se neposredno prije smrti obratio Mariu Baudryju, predstojniku ureda ministra sigurnosti Buenos Airesa:

“Zdravo, Mario. Ovdje Diego. Znam da će ti ovo zvučati nevjerojatno, ali Vero i ja smo u dobrim odnosima i rekla mi je da je sad s tobom. Želim ti samo reći da ju čuvaš i posebno čuvaj mog anđela Dieguita, kojeg ne mogu usporediti ni s kim. Gledaj, ja imam puno djece, ali zbog ovog malog ću posijediti do kraja.”

Profimedia

Imao petero potvrđene djece

Veronica je nekoliko dana prije na društvenim mrežama podijelila fotku Dieguita s njegovim ocem. Veronica, koja je u četvrtak bila na pogrebu Maradone, još nije dala nikakav javni komentar od Maradonine smrti u dobi od 60 godina, dan ranije.

Profimedia
Profimedia

Maradona je imao petero potvrđene djece – Dalma (33), Diego Jr. (34), Giannina (31), Jana (24) i Dieguito. No, navodno ih je imao još šest, uključujući troje od dvije majke na Kubi.

Profimedia

RTLplay donosi biografsku dramu o nogometnom geniju Diegu Maradoni

Povratak na Net.hr