PORTUGALAC ULAZI U RAT S BIVŠIM KLUBOM? / Španjolci plasirali senzaciju, Mourinho, Conte i Montella u panici

Image

Prije malo više od 18 mjeseci šef Manchester Uniteda Ed Woodward odigrao je vrhunsku potez kada je 'prevario' šefa Real Madrida Florentina Pereza i bacio navijače tog kluba u očaj.

9.2.2017.
12:59
VOYO logo

Petnaest minuta iza ponoći i službenog završetka prijelaznog roka poslao je faksom izlazno pismo za Davida de Geu. Transfer je propao. Danima su stizale optužbe iz Madrida da je je Manchester United namjerno sabotirao transfer svog vratara. Englezi su se pravdali da su imali problema s faks mašinom.

Malo potom Španjolac je potpisao novi četverogodišnji ugovor uz mogućnost produženja za još jednu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na poziciji broja jedan u Realu ostao je Keylor Navas. Razočaran u postupke svog kluba odlučio je naporno trenirati i boriti se za povjerenje. Od tada briljira na vratima, ali Perez dulje vrijeme nije osigurao dolazak nove zvijezde pa je vrijeme da krene.

Kako stvari stoje reorganizacija momčadi krenut će od pozicije vratara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marca otkriva da Mariđani imaju na umu tri vratara.

David de Gea je prva želja. Pitanje je samo hoće li uspjeti nagovoriti upravu Uniteda na njegovu prodaju s obzirom da im je godinama on najjača karika momčadi. Nagađa se da će Real za njega morati platiti oko 70 milijuna eura. Osim visine odštete probleme bi im mogao stvarati i bivši trener Jose Mourinho. Portugalac će napraviti sve da zadrži Španjolca, pogotovo nakon što je neslavno napustio kub nakon tri sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U slučaju da ne uspiju dovesti De Geu prvi backup je Thibaut Curtois. Chelsejev vratar godinama je među najboljima i sigurno bi zadovoljio apetite Madriđana. Marca piše da se Belgijac nada pozivu Zinedinea Zidanea. Kod njega navodno postoji jaka želja za povratkom u Madrid, grad u kojem je proveo tri godine dok je branio za Atletico. Chelsea za sada nema razloga za njegovu prodaju, ali ako dođe takav zahtjev od strane igrača teško će ga moći zadržati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treći na listi želja je talijansko čudo od djeteta Gianluigi Donnarumma, čovjek koji je 2015. debitirao za Milan sa 16 godina i to upravo protiv Reala u prijateljskoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teško će Milan dulje vrijeme moći zadržati fenomenalnog vratara s obzirom da velikani stoje u redu za njega. Jedan je i od prvih opcija Manchester Uniteda ukoliko De Gea ode. Veliku ulogu u tome mogao bi imati Mino Railoa, njegov nogometni menadžer, koji je u United doveo Zlatana Ibrahimovića i Paula Pogbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako god, naredno ljeto bit će dosta vruće u Madridu pogotovo nakon što je Perez osigurao novi marketinški ugovor koji je klubu osigurao 500 milijuna eura.

Image
NITKO IM NEĆE BITI RAVAN: /

Real sklopio zastrašujući ugovor zbog kojeg će konkurencija ovog ljeta drhtati

Image
NITKO IM NEĆE BITI RAVAN: /

Real sklopio zastrašujući ugovor zbog kojeg će konkurencija ovog ljeta drhtati

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike