PORTUGALAC PROGOVORIO O HRVATU: / Mourinhu ni dvije godine poslije nije jasno zašto Vatreni nije postao njegov igrač

Image
Foto: AFP

Imao je priliku postati prvi hrvatski nogometaš u Manchester Unitedu

8.5.2019.
20:31
AFP
VOYO logo

Portugalski stručnjak Jose Mourinho silno je želio na Old Trafford dovesti hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića. Međutim, gazde Manchester Uniteda nisu mu ispunile želju i Vatreni je ostao u Interu. Mourinho je sada u razgovoru za Russia Today progovorio o tom slučaju.

Kratka izjava

"Perišić je iz Hrvatske otišao u Dortmund, iz Dortmunda u Wolfsburg, a iz Wolfsburga u Inter. Ne nam zašto nije došao u Manchester Uniteda kada sam ga želio", rekao je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Croatia's forward Ivan Perisic (R) vies with Hungary's defender Gergo Lovrencsics during the UEFA Euro 2020 football 1st round Groupe E qualification match between Hungary and Croatia on March 24, 2019 in Budapest. (Photo by ATTILA KISBENEDEK / AFP)

U ljeto 2017. United je doveo Romelua Lukakua, a Mourinho je u Perišiću vidio idealnog partnera za belgijskog napadača. Inter je za njega tražio 50 milijuna funtu, ali Englezi nisu bili spremni toliko dati za njega. Navodno izvršni direktor Ed Woodward nije vidio marketinški potencijal u njemu te je pustio rampu na taj transfer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo