PORTUGALAC BACIO RUKAVICU MODRIĆU I FRANCUZIMA: / 'Baš me zanima hoće li nekome od njih to poći za rukom'

Image
Foto: AFP

Bivši igrač Reala vjerojatno se neće po šesti put naći na podiju 3. prosinca.

30.10.2018.
20:57
AFP
VOYO logo

Portugalac Cristiano Ronaldo i Argentinac Lionel Messi posljednjih deset godina privatizirali su Zlatnu loptu. Samo su je ta dvojica igrača osvajala, ali ove godine očekuje se kraj njihove dominacije. O tome je progovorio u intervjuu za France Fotball, koji dodjeljuje prestižnu nagradu.

"Na podiju će biti uobičajena imena, ali ne znam hoće li Messi biti tamo ovaj put. Recimo da će tamo biti Salah, Modrić, Griezmann, Varane, Mbappe ili neki drugi Francuz jer su svjetski prvaci. Međutim, ono što mene zanima je hoće li svi ti igrači biti u vrhu i za deset godina, kao Messi i ja. Mi smo tu još uvijek", rekao je Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kraj ere?

"Ljudi bi željeli da ovo bude kraj ere, ali to nije slučaj. Tu sam i još ću biti tu i to zaslužujem. Moja igra govori za sebe", poručio je.

Messi i Ronaldo u svojim vitrinama imaju po pet Zlatnih lopti, što nikome drugom nije pošlo za rukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Već sam nekoliko puta rekao da mi šesta nije opsesija. Već znam da sam jedan od najboljih svih vremena. Naravno da je želim osvojiti, lagao bih kad bih rekao drugačije. Radim za to, kao i za golove i pobjede, ali mi to nije opsesija. Mislim da zaslužujem nagradu ove godine. Kao i ja, znate što sam sve postigao ove godine, ali znam i što su drugi napravili i jako ih poštujem. Ako ne osvojim nagradu spavat ću kao i svaku večer. Da, sanjam o šestoj Zlatnoj lopti i da preskočim Messija u ovom trenutku, ali ja ne kontroliram glasove, nego samo svoju igru", kazao je Portugalac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ludi transfer

Progovorio je potom i o transferu u Juventus. Jedini je u povijesti koji je s 33 godine za 100 milijuna eura ostvario transfer između dva velikana.

"U 33. to nitko nije očekivao. To je ludo. Nogometaši u mojim godinama, uz dužno poštovanje, za te novce odlaze u Kinu, Emirate ili Indiju i tamo završe karijere te ne ostanu na razini. Ponosan sam što ne razmišljam na taj način. Ne kažem da sam bolji, samo različit, a zato sam vjerojatno u vrhu 12 godina", poručio je Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodjela Zlatne lopte na rasporedu je 3. prosinca.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo